Βραβείο Κοινού Public 2018 στον Χρήστο Βέργαδο

 

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος τιμήθηκε με το Βραβείο Κοινού στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ για το βιβλίο του «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής» στην 5η Τελετή Απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public, που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στην αίθουσα του Θεάτρου Παλλάς.

Το βραβείο απένειμε ο κριτής του masterchef και executive chef στο εστιατόριο Feedel Urban Gastronomy, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Χρήστος Βέργαδος σημειώνει: 

«Στα χέρια μου κρατώ την αγάπη και την στήριξη σας για το πρώτο μου βιβλίο το “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής”!!! Πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ευ Ζην των βραβείων κοινού Public. Ευχαριστώ τις Εκδόσεις Διόπτρα για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια να γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα αλλά και όλους εσάς που ανεβάσατε το βιβλίο τόσο ψηλά!!».

Είμαστε περήφανοι που ο Χρήστος Βέργαδος ανήκει στις εκδόσεις Διόπτρα και ευχαριστούμε όλους εσάς από την καρδιά μας για την μεγάλη αγάπη που μας δείξατε όλη τη χρονιά!

Στα Βραβεία Βιβλίου Public 2018 συμμετείχαν 1.800 συγγραφείς, 160 εκδοτικοί οίκοι και 2.500 υποψήφια βιβλία σε 10 διαφορετικές κατηγορίες βραβείων, ενώ περισσότεροι από 154.000 αναγνώστες αγκάλιασαν το θεσμό στηρίζοντας με 289.000 ψήφους τα αγαπημένα τους έργα.

 

Λίγα λόγια για το «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»

Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα!

Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. 
Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.

Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Σχολείο Ζαχαροπλαστικής

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter