Εκδήλωση Η Άννα Γαλανού στο Νταχάου

Η Άννα Γαλανού στο Νταχάου
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 25/11/2017 21:00
Περιοχή: Νταχάου, Γερμανία

Γνωριμία με τη συγγραφέα

Ο Σύλλογος Λόγου, Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού στη Βαυαρία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Νταχάου, το Ελληνικό Βιβλιοπωλείο Γερμανίας και τις εκδόσεις Διόπτρα διοργανώνουν δύο λογοτεχνικές συναντήσεις με την γνωστή Ελληνίδα συγγραφέα Άννα Γαλανού.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Πάντων Μονάχου (Ungererstr. 131, 80805 Munchen) και ώρα 20:00. Πώληση βιβλίων από τις 19:00.
Κυριακή 26 Νοεμβριου στο bei Griechen (Ernst-Reuter-Platz 1, 85221 Dachau ost, T 08131-15027) και ώρα 17:00. Πώληση βιβλίων από τις 16:00.

Και στις δύο εκδηλώσεις θα υπάρχει μεγάλη έκθεση βιβλίου, μπουφές με πλούσια εδέσματα και λαχειοφόρος αγορά. Mε την αγορά ενός βιβλίου απο τις εκδόσεις Διόπτρα συμμετέχετε σε κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή μετά από το τέλος της λογοτεχνικής συνάντησης στο Νταχάου
με δώρα τρία βιβλία της Άννας Γαλανού και μια δωροεπιταγή (Gutschein) αξίας 100€ για αεροπορικό εισιτήριο από γραφείο ταξιδιών.

Συνδιοργάνωση:
Σύλλογος Λόγου, Τέχνης και Ελληνικού Πολιτισμού στη Βαυαρία
Σύλλογος Ποντίων Νταχάου
Ελληνικό Βιβλιοπωλειο Γερμανίας
Εκδίκηση
Εκδίκηση
Μη χάσετε το 2ο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ. Το ταξίδι της Ρούσσας συνεχίζεται γεμάτο δράση, απρόσμενες εξελίξεις, ακραία συναισθήματα και ανατροπές.
Άννα Γαλανού
Άννα Γαλανού
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Πεζά Ηρακλείου Κρήτης. Γράφω από νεαρή ηλικία και έχω ασχοληθεί με τα περ...

Άλλες Εκδηλώσεις

  • Η γυναικεία μορφή στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη
    24/04/2024 19:00
    Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Το Θέμα, Φιλολάου 62, Αθήνα
    Συγγραφέας: Νίκος Καζαντζάκης
    Η γυναικεία μορφή στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη Τετάρτη 24 Απριλίου 19:00 Βιβλιοπωλείο Το Θέμα (Φιλολάου 62, Αθήνα) Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Το Θέμα σας προσκαλούν σε μια συζήτηση αφιερωμένη στη γυναικεία μορφή στο έργο του Νίκου Καζαντζάκη. Για τα έργα θα μιλήσουν οι: Βίκυ Κατσαρού, συγγραφέας-υπεύθυνη έκδοσης εκδόσεων Διόπτρα Φιλήμονας Πατσάκης, συγγραφέας-υπεύθυνος σχεδιασμού εκδοτικού πλάνου εκδόσεων Διόπτρα
  • Ο Γιάννης Ξανθούλης στη Θεσσαλονίκη
    24/04/2024 19:00
    Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης Book & Style, Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη
    Συγγραφέας: Γιάννης Ξανθούλης
    ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:00 Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης Book & Style (Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη) Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης Book & Style σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ξανθούλη Μαρινέλλα: Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter