Εκδήλωση Ο Jorn Lier Horst στον Χολαργό

Ο Jorn Lier Horst στον Χολαργό
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 30/10/2018 20:00
Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Monogram, Χολαργός

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Monogram σας προσκαλούν σε μία συνάντηση γνωριμίας με τον συγγραφέα
Jorn Lier Horst,
την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στις 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Λίγες μέρες μετά την απόκτηση ενός ακόμη βραβείου - The Nordic Noir Thriller of the Year Award 2018 -, ο συγγραφέας έρχεται στην Ελλάδα για να γνωρίσει παλιούς και νέους φαν του Βίλιαμ Βίνστιν και της επιτυχημένης παιδικής σειράς Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ.



H εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Οι Βόρειες Χώρες αφηγούνται. Η αστυνομική λογοτεχνία των Βορείων Χωρών: Μυθοπλασία ή καθρέφτης της κοινωνίας τους;» στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου.

Αδιέξοδο
Αδιέξοδο
Το παρελθόν δεν πεθαίνει ποτέ εντελώς και κάποιες φορές τα διλήμματα που αντιμετωπίζουμε δεν έχουν εύκολη λύση. Ένα νέο μυστήριο ξεκινά για τον επιθεωρητή Βίλιαμ Βίστιν.
Jorn  Lier Horst
Jorn Lier Horst
Γεννημένος το 1970 στο Μπάμλε της Βόρειας Νορβηγίας, ο JOrn Lier Horst εργάστηκε ως αστυνομικός στο ...

Άλλες Εκδηλώσεις

  • Ο Βαγγέλης Γιαννίσης στις Σέρρες
    18/04/2024 19:00
    Περιοχή: Public, Τσαλοπούλου 9, Σέρρες
    Βιβλίο: Μακγκάφιν
    Πέμπτη 18 Απριλίου 19:00 Public (Τσαλοπούλου 9, Σέρρες) Ένα σαπιοκάραβο, πληρωμένοι δολοφόνοι, ένας stalker, μπλουζάκια με τανούκι και ένα Μακγκάφιν. Μα τι είναι, τέλος πάντων, το Μακγκάφιν; Σας περιμένουμε για να το ανακαλύψουμε μαζί! Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Μακγκάφιν Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Χρυσάνθη Ιακώβου, δημοσιογράφος Μαριάννα Τσιολπίδου, δημοσιογράφος-φιλόλογος Ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των...
  • Ο Soloup στην Κύπρο
    18/04/2024 19:00
    Περιοχή: Σολώνειο Κέντρο Βιβλίου, Βυζαντίου 24, Στρόβολος 2064, Κύπρος
    Συγγραφέας: Soloup
    ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:00 ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΥ Βυζαντίου 24, Στρόβολος 2064, Κύπρος Οι εκδόσεις Διόπτρα και το Σολώνειον Κέντρον Βιβλίου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Graphic Novel «Ζορμπάς – Πράσινη πέτρα ωραιοτάτη» από τον Soloύp (Αντώνη Νικολόπουλο). Τον συγγραφέα θα προλογίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μιχάλαρος. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ.

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter