Ο Γιώργος Πράτανος καλεσμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Γιώργος Πράτανος καλεσμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Γιώργος Πράτανος, συγγραφέας του μυθιστορήματος Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός και διευθυντής του περιοδικού People, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 04 Ιανουαρίου 2019 στο Προεδρικό Μέγαρο έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, κύριου Προκόπη Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι θαυμαστής του έργου του Νίκου Καζαντζάκη και έπειτα από το κάλεσμά του στον δημοσιογράφο και συγγραφέα συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το μυθιστόρημά του που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από τις εκδόσεις Διόπτρα. Το βιβλίο βασίζεται στα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις δέκα ημέρες που ο Νίκος Καζαντζάκης παρέμενε άταφος. 

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος επαίνεσε τον συγγραφέα για τη συγγραφική του προσπάθεια, την έρευνα και το συγγραφικό του στυλ. Επίσης, τόνισε πως περιμένει και από άλλους ταλαντούχους δημοσιογράφους να καταπιαστούν με ανάλογα ιστορικά θέματα.

Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός είναι ένα μυθιστόρημα εποχής που βασίζεται στα αληθινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις δέκα ημέρες που παρέμεινε άταφος ο Νίκος Καζαντζάκης, με κεντρικούς πρωταγωνιστές την Ελένη Καζαντζάκη και τον Φρέντυ Γερμανό.

Μάθετε περισσότερα για το μυθιστόρημα Ο Ανεπιθύμητος Νεκρός.

 

Γράψτε το σχόλιό σας



Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter