Ηλίας Κάφαλης - Συγγραφέας - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Ηλίας Κάφαλης

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ηλίας Κάφαλης
Ο Ηλίας Κάφαλης έχει ζήσει και εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο Παρίσι, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εταιρείες catering (Helene Darroze, Hotel Plaza Athenee Paris, Hotel Holiday Inn και Fauchon Epicerie και Traiteur du Marais, Lenotre, Elliance και Cannelle et Safran). Εργάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Hainan Empress (Κίνα) σε συνεργασία με τον executive chef Herve Pronzato για την προετοιμασία και διεξαγωγή του VIP Restaurant. Συμμετείχε στην εκπομπή Top Chef Ελλάδας και στους Χρυσούς Σκούφους 2011 σε συνεργασία με τον Ισπανό chef Martin Berasategui και τον chef Ettore Botrini. Παρακολούθησε σεμινάρια H.A.C.C. P., Ζαχαροπλαστικής και Μοριακής Κουζίνας. Αναζητά πάντα νέες τεχνικές μαγειρικής και σπάνια μπαχαρικά, για να δημιουργεί ελκυστικά μενού με νέες, φρέσκες συνταγές.
  • Διαβάστε αυτόν τον μήνα
  • Διαβάστε αυτόν τον μήνα

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο: