Βιβλίο, Με... Νου ελληνικό, Ηλίας Κάφαλης - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Με... Νου ελληνικό
Το βιβλίο αυτό  είναι ένα ταξίδι γεµάτο αναµνήσεις παιδικών και ώριµων χρόνων, γεµάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα. Με νέες τεχνικές της ελληνικής κουζίνας, καινούρια υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναμαγειρέψουμε τα ίδια νόστιµα πιάτα που αγαπάµε, να τα κάνουµε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο µυρωδάτα και ακόµα πιο γευστικά.
Προστασία DRM:
Ναι
ebook Format:
Pdf
Συμβατότητα:
iOS, Android, Windows
Αγόρασέ το με:
8.49 €
ISBN:
978-960-364-463-7
Αξιολόγηση χρηστών:
-
Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
28/11/2011
Αριθμός σελίδων:
104
Format:
Paperback
Μέγεθος:
200 x 270
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
Το βιβλίο είναι εξαντλημένο
-10%
16.92 €
Αγόρασέ το με
15.23 €
Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του TOP CHEF. Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων.
Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

Κλείστε τα µάτια και θυµηθείτε τις µυρωδιές στην κουζίνα της μαμάς... Το µεσηµεριανό τραπέζι µε το µυρωδάτο φαγητό που πάντα µας περίµενε µετά το σχολείο, το κυριακάτικο τραπέζι στρωµένο µε την τέχνη και τη γνώση της για να µας δείξει πόσο µας αγαπά και εµείς να περιµένουµε µε λαχτάρα να αφήσει την πιατέλα µε το πιο νόστιµο κατσικάκι στο φούρνο µε πατάτες που έχουµε φάει ποτέ.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι γεµάτο αναµνήσεις παιδικών και ώριµων χρόνων, γεµάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα. Γεµάτο µε νέες τεχνικές και παραδοσιακές γνώσεις της ελληνικής κουζίνας, γεµάτο µε νέα υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναµαγειρέψουµε τα ίδια νόστιµα πιάτα που αγαπάµε, να τα κάνουµε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο µυρωδάτα και ακόµα πιο γευστικά.

Στρώστε τραπέζι, λοιπόν, και καλέστε όλους αυτούς που µας έµαθαν να αγαπάµε και να κρατάµε τις πιο όµορφες αναµνήσεις στην καρδιά µας...


Σχετικά με τον Συγγραφέα Ηλίας Κάφαλης

Ηλίας Κάφαλης
Ο Ηλίας Κάφαλης έχει ζήσει και εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο Παρίσι, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εταιρείες catering (Helene Darroze, Hotel Plaza Athenee Paris, Hotel Holiday Inn και Fauchon Epicerie και Traiteur du Marais, Lenotre, Elliance και Cannelle et Safran). Εργάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Hainan Empress (Κίνα) σε συνεργασία με τον executive chef Herve Pronzato για την προετοιμασία και διεξαγωγή του VIP Restaurant. Συμμετείχε στην εκπομπή Top Chef Ελλάδας και στους Χρυσούς Σκούφους 2011 σε συνεργασία με τον Ισπανό chef Martin Berasategui και τον chef Ettore Botrini. Παρακολούθησε σεμινάρια H.A.C.C. P., Ζαχαροπλαστικής και Μοριακής Κουζίνας. Αναζητά πάντα νέες τεχνικές μαγειρικής και σπάνια μπαχαρικά, για να δημιουργεί ελκυστικά μενού με νέες, φρέσκες συνταγές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:

Είδατε πρόσφατα