Βιβλίο, Με... Νου ελληνικό, Ηλίας Κάφαλης - Dioptra.gr
CloseCookies
Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του www.dioptra.gr. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Διαβάστε περισσότερα
2103300774
0
Με... Νου ελληνικό
Συγγραφέας:
-
Το βιβλίο αυτό  είναι ένα ταξίδι γεµάτο αναµνήσεις παιδικών και ώριµων χρόνων, γεµάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα. Με νέες τεχνικές της ελληνικής κουζίνας, καινούρια υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναμαγειρέψουμε τα ίδια νόστιµα πιάτα που αγαπάµε, να τα κάνουµε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο µυρωδάτα και ακόµα πιο γευστικά.
-10%
Τιμή βιβλίου
από
16.92€
15.23€
Δωρεάν Μεταφορικά
Το βιβλίο είναι εξαντλημένο
Τιμή e-book
8.49 €
Προστασία DRM:
Ναι
ebook Format:
Pdf
Συμβατότητα:
iOS, Android, Windows
Δείτε οδηγίες εγκατάστασης των ebooks
ISBN:
978-960-364-463-7
Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
28/11/2011
Αριθμός σελίδων:
104
Format:
Paperback
Μέγεθος:
200 x 270
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
Γνώρισα τον Ηλία ως κριτής του TOP CHEF. Ο Ηλίας ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Σεμνός, παρατηρητικός, επόπτευε το χώρο, τα υλικά, τις κουζίνες, συνομιλούσε με τους συνεργάτες του και προχωρούσε στην πραγματοποίηση ευφάνταστων πιάτων.
Έδειχνε όλο του το πάθος για τη μαγειρική, πράγμα που τον σημαδεύει ακόμα και τώρα.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ

Κλείστε τα µάτια και θυµηθείτε τις µυρωδιές στην κουζίνα της μαμάς... Το µεσηµεριανό τραπέζι µε το µυρωδάτο φαγητό που πάντα µας περίµενε µετά το σχολείο, το κυριακάτικο τραπέζι στρωµένο µε την τέχνη και τη γνώση της για να µας δείξει πόσο µας αγαπά και εµείς να περιµένουµε µε λαχτάρα να αφήσει την πιατέλα µε το πιο νόστιµο κατσικάκι στο φούρνο µε πατάτες που έχουµε φάει ποτέ.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα ταξίδι γεµάτο αναµνήσεις παιδικών και ώριµων χρόνων, γεµάτο αγάπη για ό,τι φρέσκο βγάζει η γη και η θάλασσα. Γεµάτο µε νέες τεχνικές και παραδοσιακές γνώσεις της ελληνικής κουζίνας, γεµάτο µε νέα υλικά και εύκολους τρόπους για να ξαναµαγειρέψουµε τα ίδια νόστιµα πιάτα που αγαπάµε, να τα κάνουµε πιο εύκολα, πιο γρήγορα, πιο µυρωδάτα και ακόµα πιο γευστικά.

Στρώστε τραπέζι, λοιπόν, και καλέστε όλους αυτούς που µας έµαθαν να αγαπάµε και να κρατάµε τις πιο όµορφες αναµνήσεις στην καρδιά µας...

Αξιολογήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας



Οι Συγγραφείς

Ηλίας Κάφαλης

Ο Ηλίας Κάφαλης έχει ζήσει και εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης στο Παρίσι, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εταιρείες catering (Helene Darroze, Hotel Plaza Athenee Paris, Hotel Holiday Inn και Fauchon Epicerie και Traiteur du Marais, Lenotre, Elliance και Cannelle et Safran). Εργάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Hainan Empress (Κίνα) σε συνεργασία με τον executive chef Herve Pronzato για την προετοιμασία ...
Ηλίας Κάφαλης

Συνδρομή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter