Βιβλίο, Απόλαυση στο Πιάτο, Αλέξανδρος Παπανδρέου - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Απόλαυση... στο πιάτο
Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιήσουμε στην ίδια συνταγή έναν απ’ τους καλύτερους Έλληνες chef, πολλή φαντασία και την απαράμιλλη γεύση του Philadelphia;
ISBN:
978-960-364-677-8
Αξιολόγηση χρηστών:
-
Επιμελητής:
Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
06/11/2013
Αριθμός σελίδων:
208
Format:
Hardback
Μέγεθος:
190 x 255
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
-10%
18.82 €
Αγόρασέ το με
16.94 €
Καλωσορίσατε σε έναν κόσμο μαγειρικής απόλαυσης!
Σε αυτές τις σελίδες θα βρείτε 90 απολαυστικές συνταγές με Philadelphia που θα σας ενθουσιάσουν και θα μεταμορφώσουν τα πιάτα σας!


Σχετικά με τον Συγγραφέα Αλέξανδρος Παπανδρέου

Αλέξανδρος Παπανδρέου
Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό που από μικρό παιδί ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ στη ζωή μου. Η μαγειρική για μένα ήταν το όνειρό μου. Πραγματοποίησα την επιθυμία μου δουλεύοντας ως βοηθός chef στο εστιατόριο Ballade της Αθήνας σχεδόν για ένα χρόνο. Συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Ecole Ferrandi στο Παρίσι. Η σχολή σε ένα οργανωμένο περιβάλλον με σημαντικές υποδομές και δυνατότητες μου έδωσε τις απαραίτητες βάσεις και γνώσεις. Η πρακτική άσκηση στο Παρίσι (Plaza Athenee) και το Λονδίνο (The Connaught) μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με την πραγματική διάσταση της δουλειάς και να γίνω chef. Η υποτροφία που μου εξασφάλισε η διπλωματική μου εργασία ήταν το εισιτήριο για την Αμερική και το Johnson’s Wales University όπου δίδαξα βάσεις γαλλικής κουζίνας σε πρωτοετείς φοιτητές. Η διδασκαλία ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Έζησα καθημερινά για ένα εξάμηνο τη μαγεία τού να μεταδίδεις γνώσεις σε ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ενώ μάθαινα κι εγώ από αυτούς. Παράλληλα, στο πανεπιστήμιο παρακολούθησα μαθήματα food styling, μια εξειδίκευση που με βοήθησε πολύ στη μετέπειτα πορεία μου και την ενασχόλησή μου με τα media.

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:

Είδατε πρόσφατα