Βιβλίο, Γνωρίστε τα ελληνικά super foods, Κωνσταντίνος Ξένος - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Γνωρίστε τα ελληνικά super foods
Δώστε αξία στη διατροφή σας. Μάθετε τα ευεργετικά οφέλη των τροφών που προέρχονται από τη χώρα μας και που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!
ISBN:
978-960-364-741-6
Αξιολόγηση χρηστών:
από 1 χρήστες
Επιμελητής:
Βίκυ Κατσαρού
Έκδοση:
3η
Ημερομηνία έκδοσης:
09/04/2014
Αριθμός σελίδων:
152
Format:
Paperback
Μέγεθος:
167 x 220
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
-10%
13.74 €
Αγόρασέ το με
12.37 €
Γνωρίστε τα ελληνικά super foods
ενισχύστε την υγεία σας • αποκτήστε ενέργεια • εμπλουτίστε τη διατροφή σας
Ένα βιβλίο για τις αξίες και τα οφέλη των ελληνικών υπερτροφών στην υγεία μας. Τα οφέλη αυτά δεν αποτελούν «έμπνευση» των συγγραφέων αλλά στηρίζονται σε μελέτες, έτσι όπως μόνο η γνώση ενός ειδικού μπορεί να αξιολογήσει και να παρουσιάσει.
Σκοπός είναι οι Έλληνες να πάψουν να αναζητούν «υπερτροφές» από τον Αμαζόνιο, το Θιβέτ και από οπουδήποτε αλλού (π.χ. goji berries, cranberries, chia, quinoa κ.λπ.) και να αγαπήσουν περισσότερο τη χώρα τους και τα προϊόντα της, γνωρίζοντας παράλληλα την επιστημονική αλήθεια και όχι τη στρεβλή πλευρά των πραγμάτων.
Ένα βιβλίο που αναδεικνύει τα ευεργετικά οφέλη των ελληνικών super foods έτσι όπως τεκμηριώνονται μέσα από έρευνες των δύο καταξιωμένων διαιτολόγων-διατροφολόγων.


Σχετικά με τον Συγγραφέα Κωνσταντίνος Ξένος

Κωνσταντίνος Ξένος
O κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Leeds Metropolitan University στον τομέα της Διατροφής και Διαιτολογίας και κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, έναν στην Κλινική Διαιτολογία από το ίδιο πανεπιστήμιο και έναν στη Διατροφική Ιατρική από το University of Surrey. Το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού στη Διατροφική Ιατρική από το University of Surrey αποτελεί παγκοσμίως το καλύτερο στο είδος του και το έχουν ολοκληρώσει έως σήμερα μόνο 3 Έλληνες επιστήμονες. Από το 1996 παρουσιάζει σε εβδομαδιαία συχνότητα, στην τηλεόραση, θέματα διατροφής, άλλοτε ως καλεσμένος ενημερωτικών εκπομπών και άλλοτε ως μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης. Είναι από τους πρώτους διαιτολόγους στην ελληνική τηλεόραση που υπερασπίστηκε δημόσια το επάγγελμα του επιστήμονα διαιτολόγου-διατροφολόγου, διαχωρίζοντάς το από αυτό του ιατρού αλλά και διαφόρων «παρείσακτων». Σήμερα κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφής και είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα Αστερία Σταματάκη

Αστερία Σταματάκη
Η Αστερία Σταματάκη γεννήθηκε το 1978 στη Μαλεσίνα Λοκρίδας, όπου και μεγάλωσε εκεί.  Είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος και Διευθύντρια στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στον τομέα της Κλινικής Διατροφής του τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Εξασκεί το επάγγελμα της διαιτολόγου από το 2001. Το χρονικό διάστημα 2003-2012 ήταν επιστημονικός συνεργάτης στη γαστρεντερολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας. Έχει ασχοληθεί αρκετά με άτομα που πάσχουν από διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος και ιδιαίτερα με ασθενείς με νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα. Από το 2008 είναι εκπαιδεύτρια και εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα Διατροφής στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης. Επίσης είναι μέλος  της Ελληνικής Ομάδας Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Εντερικών Νοσημάτων και της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:


Κριτικές χρηστών

  • Ο χρήστης Ευάγγελος Ζουμπανέας Διαιτολόγος Συγγραφέας στις 2015-04-25 11:25:14 έγραψε:
    Κάθε επιστήμονας, κάθε επαγγελματίας υγείας, κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να βρει νέες πληροφορίες για το πως μπορεί να φροντίσει την υγεία του, κάθε Έλληνας απανταχού της οικουμένης, οφείλει να διαβάσει και να διαδώσει αυτό το βιβλίο. Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου για αυτό το σπουδαίο έργο.