Βιβλίο, Ωμοφαγική διατροφή: Αλμυρές και γλυκές συνταγές - Dioptra.gr
 • Είσοδος | Εγγραφή
 • Κατάσταση Παραγγελίας
 • Wishlist
 • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Ωμοφαγική Διατροφή: Αλμυρές και γλυκές συνταγές
Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το μεγαλείο μιας απλουστευμένης αλλά εξαιρετικά ωφέλιμης και εύγευστης κουζίνας η οποία μπορεί να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές μας ανάγκες! Ένας πλήρης οδηγός ωμοφαγίας με πρακτικές συνταγές που εφαρμόζονται εύκολα στην κουζίνα. Μια ποικιλία δοκιμασμένων αλμυρών και γλυκών μεσογειακών γεύσεων για όλους εκείνους που επιθυμούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.
ISBN:
978-960-364-832-1
Αξιολόγηση χρηστών:
από 3 χρήστες
Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Μαρία Καλοπούλου
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
12/11/2014
Αριθμός σελίδων:
152
Format:
Paperback
Μέγεθος:
167 x 220
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
-10%
16.53 €
Αγόρασέ το με
14.88 €
Γεννήθηκα με έναν φυσικό «προσανατολισμό» στη χορτοφαγία. Ήδη από τη βρεφική ηλικία αποστρεφόμουν την κατανάλωση κρέατος και άλλων ζωικών τροφών, με αποτέλεσμα να δέχομαι έντονες πιέσεις από το γονικό περιβάλλον που εύλογα ανησυχούσε για τη διάπλασή μου. Με την πάροδο των χρόνων η χορτοφαγική ωμοφαγία έγινε η σταθερή προσωπική μου διατροφική επιλογή.
Φλώρα Παπαδοπούλου

Ανακαλύψτε τον κόσμο και τα οφέλη της ωμοφαγικής διατροφής μέσα από γευστικές αλμυρές και γλυκές συνταγές
• Γιατί να επιλέξω την ωμοφαγία;
• Γιατί τα ωμά φαγητά είναι καλύτερα;
• Ποιότητα διατροφής και ωμοφαγία
• Ωμοφαγία και αθλητισμός
• Ταξίδια και ωμοφαγική διατροφή
• Εύκολες μεσογειακές συνταγές για μια καλύτερη ζωή!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΟΦΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Γιατί υπάρχουν και απλά, βατά «μονοπάτια» που μπορούν να κάνουν τον σύγχρονο άνθρωπο υγιή και ευτυχισμένο.


Σχετικά με τον Συγγραφέα Φλώρα Παπαδοπούλου

Φλώρα Παπαδοπούλου
Η Φλώρα Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Υπήρξε εκ γενετής χορτοφάγος με αποστροφή για κάθε ζωική τροφή, γεγονός που την οδήγησε στον διατροφικό δρόμο που έχει επιλέξει σήμερα, δηλαδή στη χορτοφαγική ωμοφαγία. Αφού πέρασε από πολλά μονοπάτια αποκλειστικής χορτοφαγίας, προκειμένου να απολαύσει επιτέλους μια πλήρη χορτοφαγική διατροφή, κατέληξε στη χορτοφαγική ωμοφαγία, την οποία, κυρίως για το δικό της διατροφικό όφελος, εξέλιξε στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και τη διέδωσε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε αρκετά μαθήματα και σεμινάρια σε άλλες χώρες, τα οποία έχουν σχέση με τη χορτοφαγική διατροφή. Τελικά χάραξε τον δικό της δρόμο στο σημαντικό αυτό αντικείμενο που καθορίζει τη ζωή μας, δίνοντας στην ωμοφαγική διατροφή το μοναδικό «άρωμα» των μεσογειακών γεύσεων, που έλειπε από τη διεθνή ωμοφαγική κουζίνα. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και με σεμινάρια ωμοφαγικής διατροφής. facebook.com/OmophagiaTesPhlorasPapadopoulou facebook.com/omofagia.raw omofagia.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:


Κριτικές χρηστών

 • Ο χρήστης andreas karydis στις 2017-06-20 22:27:19 έγραψε:
  great and tasty
 • Ο χρήστης ΓΕΩΡΓΊΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ στις 2017-06-19 09:57:51 έγραψε:
  Θέλω πολύ αυτό το υπέροχο βιβλίο
 • Ο χρήστης Ευάγγελος Ζουμπανέας Διαιτολόγος Συγγραφέας στις 2015-04-25 11:00:26 έγραψε:
  Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην Ελληνική πραγματικότητα. Αν και διαφωνώ σε επιστημονικό επίπεδο με την πλήρη ωμοφαγία, θεωρώ ότι η κατανάλωση ομοφαγικών γευμάτων σε συνδυασμό με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας που μπορεί να είναι και αυγά ή γαλακτοκομικά, αποτελεί την απόλυτη διαστροφή για μακροζωία και ευεξία. Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου για το ολοκληρωμένο και μοναδικό για τα Ελληνικά χρονικά, έργο της συγγραφέως.