2103300774
0
Ο άρχοντας των κεραυνών (Οδυσσέας Μουρ #8)
Συγγραφέας:
Τρεις κολόνες ανοίγουν το δρόμο με το χορτάρι. Που οδηγεί στο σύνορο του νερού. Αν η καγκελόπορτα είναι κλειστή, θυμηθείτε να μη χτυπήσετε. Δεν θεωρείται αγένεια, Αντίθετα, να κλείσετε το νερό.
-10%
Τιμή βιβλίου
από
14.33€
12.90€
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 15€
Άμεσα διαθέσιμο!
ISBN:
978-960-364-877-2
Συγγραφέας:
Ξενόγλωσσος Τίτλος:
ULYSSES MOORE #8 - IL MAESTRO DI FULMINI
Μεταφραστής:
Βιολέττα Ζεύκη
Εικονογράφος:
Iacopo Bruno
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
01/04/2015
Αριθμός σελίδων:
280
Format:
Hardback
Μέγεθος:
140 x 205
Χώρα προέλευσης:
Ιταλία
Ηλικίες:
9+
Η Ανίτα, ο Ρικ και ο Τζέισον φεύγουν κρυφά σε αναζήτηση του Χωριού που Πεθαίνει. Στο Κίλμορ Κόουβ, στο μεταξύ, η Τζούλια πρέπει να βρει το συντομότερο ένα αντίγραφο του σημειωματάριου του Μορίς Μορό για να επικοινωνήσει με τους φίλους της και να τους βοηθήσει. Η Ανίτα, ο Ρικ και ο Τζέισον έχουν μπλέξει άσχημα.
Οι Εμπρηστές και ο αρχηγός τους, ο Μαλάριους Βόινιτς, θέλουν να καταστρέψουν το Χωριό που Πεθαίνει χρησιμοποιώντας το πιο επικίνδυνο όπλο τους: τη φωτιά.
Αυτό είναι το όγδοο βιβλίο του Οδυσσέα Μουρ.

Η Ανίτα πετάχτηκε όρθια φωνάζοντας: -ΕΜΠΡΟΣ, ΤΖΕΪΣΟΝ, ΕΜΠΡΟΣ!
Κι εκείνος τινάχτηκε σαν αστραπή.
Με δέκα δρασκελιές διέσχισε το πλάτωμα μέσα σε δύο, το πολύ τρία δευτερόλεπτα. Στο τέταρτο δευτερόλεπτο είχε ήδη κάνει το άλμα. Και στο πέμπτο…
Στο πέμπτο δευτερόλεπτο ο άνεμος γύρισε ξαφνικά φουσκώνοντας την μπλούζα και το παντελόνι του. Τον έσπρωχνε από πίσω. Τον στήριζε.
Ο Τζέισον στριφογύρισε τα χέρια στο κενό. Το άλμα του ήταν ένα, δύο, τρία μέτρα. Τέσσερα μέτρα. Ο άνεμος φύσηξε ακόμα πιο δυνατά. Πέντε μέτρα, έξι, εφτά. Η Ανίτα έβγαλε μια κραυγή.
Ο Τζέισον έφτασε κοντά στο χείλος του ρήγματος από την απέναντι πλευρά. Μια ανάσα απόσταση τους χώριζε. Λιγότερο από μια ανάσα. Τέντωσε το χέρι και το άγγιξε.
Μα μονάχα το άγγιξε.
Έπειτα έπεσε στο κενό

Αξιολογήσεις

Γράψτε το σχόλιό σαςΟι Συγγραφείς

Pierdomenico Baccalario

Ο Pierdomenico Baccalario γεννήθηκε το 1974 στο Άκουι Τέρμε, μια πανέμορφη κωμόπολη της Ιταλίας. Ξεκίνησε να γράφει διηγήματα στο λύκειο, την ώρα των μαθηματικών. Έδινε τις ιστορίες στους συμμαθητές του και εκείνοι άρχισαν να τις μοιράζονται με τις υπόλοιπες τάξεις. Ο Baccalario ανακάλυψε ότι είχε αναγνώστες σε όλο το σχολείο και συνέχισε, μαθαίνοντας να γράφει πολύ γρήγορα και πάντα διαλέγοντας α...
Pierdomenico Baccalario

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter