Βιβλίο, Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο; - Dioptra.gr
 • Είσοδος | Εγγραφή
 • Κατάσταση Παραγγελίας
 • Wishlist
 • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Πώς θα κάνω το παιδί μου να αγαπήσει το σχολείο;
Δημιουργήστε το περιβάλλον που θα επιτρέψει στο παιδί σας να νιώθει ερευνητής σε όλη του τη ζωή. Τα τυπικά, οι βαθμοί και τα πτυχία θα έρθουν ως φυσική συνέπεια.
Προστασία DRM:
Ναι
ebook Format:
ePub
Συμβατότητα:
iOS, Android, Windows
Αγόρασέ το με:
8.49 €
ISBN:
978-960-364-900-7
Αξιολόγηση χρηστών:
από 3 χρήστες
Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Τατιάνα Γαλάτουλα
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
20/05/2015
Αριθμός σελίδων:
320
Format:
Paperback
Μέγεθος:
140 x 205
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
-10%
13.24 €
Αγόρασέ το με
11.92 €
Η μόρφωση είναι το μεγαλύτερο εφόδιο που μπορεί να προσφέρει ένας γονέας στο παιδί του. Αλλά δεν ξεκινάει στην πρώτη δημοτικού? ξεκινάει στο πρώτο «Γιατί, μαμά;». Και δεν τελειώνει στην τρίτη λυκείου ούτε στην αποφοίτηση από τις μεταπτυχιακές σπουδές. Τελειώνει τη μέρα που το παιδί θα πάψει να νιώθει ερευνητής, τη μέρα που θα πάψει να ανακαλύπτει τον κόσμο. Τελειώνει τη μέρα που κάποιος θα το πείσει πως είναι κακό να ρωτάει. Τελειώνει τη μέρα που κάποιος θα το πείσει πως οφείλει μόνο να απαντάει. Μην επιτρέψετε να γίνουν οι απαντήσεις πιο σημαντικές από τα ερωτήματα. Τίποτα άξιο λόγου δεν συνέβη ποτέ επειδή κάποιος επανέλαβε μια «σωστή» απάντηση σε κάποιον που την ήξερε ήδη.
Όλοι γεννιόμαστε τέλειοι ερευνητές, με αστείρευτη διάθεση για μάθηση. Ως μωρά, αντιμετωπίζουμε τα πάντα με ενδιαφέρον και χρησιμοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας για να τα καταλάβουμε. Δημιουργήστε το περιβάλλον που θα επιτρέψει στο παιδί σας να νιώθει σε όλη του τη ζωή ερευνητής. Τα τυπικά, οι βαθμοί και τα πτυχία θα έρθουν ως φυσική συνέπεια.Σχετικά με τον Συγγραφέα Μαρίνα Ψιλούτσικου

Μαρίνα Ψιλούτσικου
Η Μαρίνα Ψιλούτσικου έχει διδακτορικό στη Στρατηγική των Επιχειρήσεων και διδάσκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Άρθρα της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά, καθώς και στον Τύπο. Ασχολείται με το life coaching σε θέματα εκπαίδευσης και καριέρας. Όραμά της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν την πολυπλοκότητα της σύγχρονης καθημερινότητας, αξιοποιώντας τις επιστημονικές αρχές της Στρατηγικής και της Λήψης Αποφάσεων. Γράφει στο Cool School (https://psiloutsikou.wordpress.com/) και στο Lifestrategy (https://lifestrategyblog.wordpress.com/). Μέσα από το edx και το Coursera, συνεχίζει τις σπουδές της στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου – παραμένοντας μαθήτρια για πάντα. Τη συναντάτε: • στο Facebook ως Marina Psiloutsikou • στο Twitter ως mpsilout • στο LinkedIn ως Marina Psiloutsikou. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση mpsiloutsikou@gmail.com.

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:


Κριτικές χρηστών

 • Ο χρήστης βασω στις 2016-08-23 22:42:37 έγραψε:
  Καθε κεφαλαιο χρησιμο, κατατοπιστικο και σου μσθσινει κατι
 • Ο χρήστης Κατερίνα στις 2015-06-13 23:48:32 έγραψε:
  Εξαιρετικό βιβλίο, γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλωσσα, άκρως ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του σελίδα. Παροτρύνει πολύ σοφά μεγάλους και μικρούς να εξελισσονται μαθαίνοντας, γιατί τελικά κανείς δεν προχώρησε μένοντας στάσιμος ή επαναπαυόμενος στα όσα γνωρίζει.
 • Ο χρήστης Δημήτρης Πλουμιστός στις 2015-06-11 12:02:18 έγραψε:
  Επιτέλους ένα βιβλίο που δεν δίνει συνταγές"επιτυχίας", αλλά μας υπενθυμίζει ότι η περιέργεια, τα ερωτήματα, η συνεχής μάθηση είναι ουσιαστικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας που πρέπει να τα φροντίζουμε, να τα κανακεύουμε και να τα καλλιεργούμε συνεχώς. Δεν είμαι σίγουρος αν απευθύνεται μόνο σε γονείς ή μόνο σε μαθητές. Μάλλον απευθύνεται σε όλους μας.