Βιβλίο, Γεννημένοι νικητές, Robin Sieger - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Γεννημένοι νικητές
Χιλιάδες άνθρωποι άλλαξαν τη ζωή τους χρησιμοποιώντας τις αρχές αυτού του μοναδικού βιβλίου. Καιρός να ανακαλύψετε τον Γεννημένο Νικητή που αναμφίβολα κρύβεται μέσα σας.
ISBN:
978-960-605-007-7
Αξιολόγηση χρηστών:
-
Συγγραφέας:
Μεταφραστής:
Βασιλική Σωτηρίου
Επιμελητής:
Ευσταθία Εκμεκτζόγλου
Χιλιάδα:
6η
Ημερομηνία έκδοσης:
27/01/2016
Αριθμός σελίδων:
336
Format:
Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος:
140 x 205
Χώρα προέλευσης:
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγόρασέ το με
9.90 €
Όλοι μας είμαστε Γεννημένοι Νικητές και παρότι σαν παιδιά έχουμε αυτοπεποίθηση, συχνά, καθώς μεγαλώνουμε, τη χάνουμε. Τις περισσότερες φορές, η αυτοπεποίθησή μας εξανεμίζεται μαζί με τα όνειρά μας. Ερωτηματικά του τύπου «τι θα γίνει αν…», «κι αν αποτύχω;» ή «μήπως είναι καλύτερα να περιμένω;» στην καλύτερη περίπτωση μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι και, στη χειρότερη, να κάνουμε βήματα προς τα πίσω.
Όσο κι αν μας φαίνεται απίθανο, όμως, όσο κι αν η ζωή δεν «μας τα έφερε» όπως θα θέλαμε, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, όλοι μας, είμαστε Γεννημένοι Νικητές!
Ξανακερδίστε τον θαρραλέο, αποφασιστικό κι ευτυχισμένο εαυτό σας!


Σχετικά με τον Συγγραφέα Robin Sieger

Robin Sieger
Ο Robin Sieger είναι πρόεδρος της εταιρείας Sieger International Ltd που εκτιμάται ιδιαίτερα για το έργο της στη δημιουργία και την παροχή εκπαιδευτικής και προσωπικήςανάπτυξης. Απευθύνεταισε μια πολύ ευρεία γκάμα κοινού, από εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο της Fortune 100 μέχρι και παιδιά. Τα δικαιώματα του προηγούμενου βιβλίου του Γεννημένοι Νικητές πουλήθηκαν σε πάνω από εξήντα χώρες!

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:

Είδατε πρόσφατα