Βιβλίο, Αντίο άγχος, Αριστείδης Γαβριηλίδης - Dioptra.gr
  • Είσοδος | Εγγραφή
  • Κατάσταση Παραγγελίας
  • Wishlist
  • Βοήθεια
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε στο 210 3300774
Καλάθι
Αντίο άγχος
Μια μελέτη πάνω στο επίκαιρο θέμα του άγχους και μια σειρά προτάσεων από ένα συγγραφέα που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες και τις αιτίες που προκαλούν άγχος στον Έλληνα.
Προστασία DRM:
Ναι
ebook Format:
ePub
Συμβατότητα:
iOS, Android, Windows
Αγόρασέ το με:
5.99 €
ISBN:
978-960-605-041-1
Αξιολόγηση χρηστών:
από 1 χρήστες
Συγγραφέας:
Επιμελητής:
Αλέξανδρος Ρ. Φιλίππου
Χιλιάδα:
8η
Ημερομηνία έκδοσης:
09/03/2016
Αριθμός σελίδων:
352
Format:
Paperback χωρίς αυτιά
Μέγεθος:
140 x 205
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
Αγόρασέ το με
9.90 €
«Δεν ξέρω από πού έρχομαι, δεν ξέρω πού πηγαίνω, κάποιος μου έβαλε στην τσέπη ένα εισιτήριο για το θέατρο που λέγεται ζωή, μπήκα και βρέθηκα στη σκηνή να πρωταγωνιστώ…»
Με γλαφυρό κι ευχάριστο τρόπο ο συγγραφέας, πολύπειρο διευθυντικό στέλεχος που «έφαγε το άγχος με το κουτάλι», περιγράφει τους 68+1 τρόπους που χρησιμοποιεί ο ίδιος για να νικήσει το χρόνιο άγχος και να βρει την ευτυχία, γιατί όπως εξηγεί:
«Το καλό είναι ότι είμαστε ευτυχισμένοι. Το κακό, ότι δεν το ξέρουμε».


Σχετικά με τον Συγγραφέα Άρης Γαβριηλίδης

Άρης Γαβριηλίδης
Ο Άρης Γαβριηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι οικονομολόγος, πρώην διευθυντικό στέλεχος ναυτιλιακών τραπεζών και επιχειρήσεων.
Στον ελεύθερο χρόνο του, γράφει. Τρία διηγήματά του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς διηγήματος. Έχει εκδώσει ακόμη: (α) την ποιητική συλλογή Τα φλύαρα αποσιωπητικά (εκτός εμπορίου, προσφέρεται σε φίλους), (β) την δίγλωσση-αντικριστή μετάφραση του ποιητικού δράματος The Story of Our People-Η ιστορία του λαού μας του David Hillstrom, εκδόσεις Γαβριηλίδης 2015 (συνωνυμία) και (γ) το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα Το μυστικό της Χάρλεϊ Στρητ, εκδόσεις Γαβριηλίδης 2016.
Παρουσιάζει βιβλία, θεατρικές παραστάσεις κλπ. στην στήλη "Παράθυρο στην τέχνη", που τηρεί στον ιστότοπο Flow Magazine.
Ασχολείται με την μικρο-γλυπτική (ready-made, assemblance) και εκθέτει τα έργα του (τα Αρης-τουργήματα, όπως τα αποκαλεί) στην ιστοσελίδα www.arisgavriilidis.gr.
Καταγράφει τις σκέψεις του στο ιστολόγιο www.aris-tourgimata.blogspot.com και επικοινωνεί με τους φίλους του στο FB, στο Twitter και στο email aris@arisgavriilidis.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Όνομα:
Βαθμολόγηση:
Σχόλιο:


Κριτικές χρηστών

  • Ο χρήστης Βαγγελης Χ. στις 2016-05-16 16:44:05 έγραψε:
    Εξαιρετικό. Απλές καθημερινές "λύσεις" που αν και είναι τόσο δίπλα μας πολλές φορές δεν τις εφαρμόζαμε.Πρακτικό. Αξίζει να το διαβάσετε.
Είδατε πρόσφατα