Σχολείο Ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα με το Χρήστο Βέργαδο!
Βραβεία - Διακρίσεις
-
Βραβείου Κοινού 2018 στην κατηγορία «Ευ ζην»
-10%
Τιμή βιβλίου
από
25.50€
22.95€
Δωρεάν Μεταφορικά
Άμεσα διαθέσιμο!
Βραβεία - Διακρίσεις
-
Βραβείου Κοινού 2018 στην κατηγορία «Ευ ζην»
Σχολείο Ζαχαροπλαστικής
Συγγραφέας:
ISBN:
978-960-605-445-7
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
11/12/2017
Αριθμός σελίδων:
248
Format:
Hardback
Μέγεθος:
19,0 x 25,5
Χώρα προέλευσης:
Ελλάδα
-10%
Τιμή βιβλίου
από
25.50€
22.95€
Δωρεάν Μεταφορικά
Άμεσα διαθέσιμο!
Καλώς ήρθατε στο Σχολείο Ζαχαροπλαστικής για τα πιο γλυκά και λαχταριστά μαθήματα!
Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.
Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!
Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής.
Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!
Βραβεία - Διακρίσεις
-
Βραβείου Κοινού 2018 στην κατηγορία «Ευ ζην»
Αξιολογήσεις
Γράψτε το σχόλιό σας
Οι Συγγραφείς
Χρήστος Βέργαδος
Ο Χρήστος Βέργαδος γεννήθηκε στη Σπάρτη. Μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στη ζάχαρη, καθώς οι γονείς του διατηρούσαν εκεί για πολλά χρόνια ζαχαροπλαστείο, έτσι, ήταν φυσικό να τρυπώσει µέσα του το «µικρόβιο» της ζαχαροπλαστικής.
Σπούδασε σε ιδιωτική σχολή για δύο χρόνια, κατά τα οποία διακρίθηκε σε αρκετούς διαγωνισµούς. Συνέχισε τις σπουδές του στη Γαλλία στο ENSP (Ecole Nationale Superieure de la Pat...
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter