Διαγωνισμός - Adventure Park

Διαγωνισμός - Adventure Park
Διάρκεια διαγωνισμού: 27/05/2014 - 25/06/2014

Οι εκδόσεις Διόπτρα διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 4 πακέτα δραστηριοτήτων για το Adventure Park, στην Μαλακάσα Αττικής!
Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει 
το παιχνίδι στις εναέριες διαδρομές , το bungee trampoline, την τοξοβολία, ένα χυμό ή αναψυκτικό και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορά βραχιολιού εναέριων διαδρομών σε οποιαδήποτε μελλοντική επίσκεψη του κατόχου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο δραστηριοτήτων και το Adventure Park, μπορείτε να βρείτε στο: http://www.adventure-park.gr/
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση!
 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»). Σε διαφορετική περίπτωση, απαιτείται συναίνεση κηδεμόνα.

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει περισσότερα emails, οι συμμετοχές του ΔΕΝ θα αυξάνονται ανάλογα.

5. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και το δώρο του διαγωνισμού είναι 4 Combo βραχιόλια για τον χώρο αναψυχής και δραστηριοτήτων «Adventure Park», στην Μαλακάσα Αττικής. Το combo βραχιόλι περιλαμβάνει το παιχνίδι στις εναέριες διαδρομές , το bungee trampoline, την τοξοβολία, ένα χυμό ή αναψυκτικό και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορά βραχιολιού εναέριων διαδρομών σε οποιαδήποτε μελλοντική επίσκεψη του κατόχου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Combo βραχιόλι και το Adventure Park, μπορείτε να βρείτε στο: http://www.adventure-park.gr/

6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου  2014 στις 12.00.01 μ.μ. και θα λήξει στις 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 12.00.01 μ.μ..

7. Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στις 13:00 στα γραφεία μας με βάση όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα προκύψουν 4 νικητές και ο καθένας από αυτούς θα λάβει ένα combo βραχιόλι.

9. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν το δώρο θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr.

10. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

11. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.

12. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

13. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

14. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

15. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

 

Νικητές διαγωνισμού

  • Σταυρούλα Ταρλάμη
  • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΟΥΡΟΥΔΗ
  • Ευαγγελια αργυριου
  • Κρήτη Καβρουλακη

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter