Διαγωνισμός Food Revolution

Διαγωνισμός Food Revolution
Διάρκεια διαγωνισμού: 26/04/2013 - 20/05/2013

Διαγωνισμός Food Revolution Day

Διαγωνισμός μαγειρικής Food Revolution Day, με δώρο ένα τραπέζι για δυο, στο πολυτελές εστιατόριο Aleria! Μαγειρέψτε με έμπνευση το διάσημο Σεφ Jamie Oliver και απολαύστε συνταγές, από όλη την Ελλάδα! Ψηφίστε τα καλύτερα πιάτα και διαμορφώστε εσείς τον νικητή! Μεταδώστε το μήνυμα της υγιεινής διατροφής σε όλον τον κόσμο, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας! Λάβετε μέρος!

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»). 

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. 

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να ανεβάσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ φωτογραφία. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει πολλαπλά προφίλ, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται.

5. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να κερδίσει έξτρα συμμετοχές, άρα και παραπάνω πιθανότητες για την κλήρωση, εφόσον κάποιος "φίλος του" στο Facebook συμμετάσχει στο διαγωνισμό, μετά από invite του πρώτου.Για το πλήθος των φίλων που μπορεί να κάνει invite, ΔΕΝ υπάρχει κανένας περιορισμός.

6. Όλες οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν, μετά από έλεγχο του αρμόδιου τμήματος των Εκδόσεων Διόπτρα. Οποιαδήποτε φωτογραφία παραβιάζει τους όρους και περιορισμούς του διαδικτύου, όπως αυτοί ορίζονται, καθώς επίσης και οποιαδήποτε φωτογραφία περιέχει ακατάλληλο περιεχομένο ή είναι άσχετη με το θέμα, θα απορρίπτεται.

7. Για τους λόγους που αναγράφονται παραπάνω, η εμφάνιση των συμμετοχών στην αντίστοιχη σελίδα και η διάθεσή τους προς ψήφιση, ενδέχεται να καθυστερήσουν από τη στιγμή της καταχώρησης, μέχρι να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

8. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 26 Απριλίου 2013 στις 12.00.01 π.μ. και θα λήξει στις 17 Μαΐου 2012 και ώρα 23:59:59 μ.μ.. 

9. Ο τελικός νικητής θα προκύψει με βάση τις ψήφους των φωτογραφιών, που έχουν καταχωρηθεί.Νικητής θεωρείται ο διαγωνιζόμενος, η φωτογραφία του οποίου, θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

9. Οι ψήφοι θα αποδίδονται σε όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού. 

10. Το δώρο είναι ένα γεύμα για 2 άτομα στο εστιατόριο aleria. Πληροφορίες για το εστιατόριο υπάρχουν στη διεύθυνση www.aleria.gr

11. Ο τυχερός που θα κερδίσει τo γεύμα στο εστιατόριο, θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

12. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα. 

13. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων. 

14. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). 

15. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση. 

16. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. 

17. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

Νικητές διαγωνισμού

  • Έλενα Μπέλου

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter