Διαγωνισμός Θεματικό Πάρκο Ευγένιος Τριβιζάς

Διαγωνισμός Θεματικό Πάρκο Ευγένιος Τριβιζάς
Διάρκεια διαγωνισμού: 14/12/2017 - 28/12/2017

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, η Κοκκινομπλουτζινίτσα, η Φλουρένια και ο Μπίκος Λαμπίκος σας ταξιδεύουν στο Θεματικό Πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά για ατέλειωτο παιχνίδι! 

10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση! 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση!

Διάρκεια διαγωνισμού: 20 έως 28 Δεκεμβρίου 2017.

 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»). 

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. 

4. Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσει με έγκυρα στοιχεία τα πεδία της φόρμας διαγωνισμού που βρίσκονται στη διεύθυνση

https://www.dioptra.gr/Diagonismos/35/Diagonismos-Thematiko-Parko-Eugenios-Trivizas/

5. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά. 

6. Οι τυχεροί νικητές που θα προκύψουν έπειτα από την κλήρωση θα είναι δέκα και το δώρο του διαγωνισμού για τον κάθε ένα από αυτούς είναι μια διπλή πρόσκληση για το Θεματικό Πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά στη Helexp.o 

7. Οι δέκα τυχεροί του διαγωνισμού θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο τέλος του διαγωνισμού και τα ονόματά τους θα δημοσιευθούν στo www.dioptra.gr, καθώς και θα δοθούν στην είσοδο του πάρκου. Μπορούν να προσέλθουν στο πάρκο μέχρι το κλείσιμό του στις 3/2/2018. Η πρόσκληση δεν μεταβιβάζεται. 

8. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα. 

9. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων. 

10. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). 

11. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση. 

12. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. 

13. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

Νικητές διαγωνισμού

  • Ευτυχια
  • ΡΟΔΟΠΗ
  • ELENI
  • Βιργινία
  • ΙΩΑΝΝΑ
  • ΙΩΑΝΝΑ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ
  • ΑΝΤΙΟΠΗ
  • Γιωργος
  • ΝΑΤΑΣΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter