Διαγωνισμός Το διαζύγιο: Η δίκη της Viviane Amsalem

Διαγωνισμός Το διαζύγιο: Η δίκη της Viviane Amsalem
Διάρκεια διαγωνισμού: 10/02/2015 - 13/02/2015


Οι εκδόσεις Διόπτρα, σε συνεργασία με τη Feelgood, διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα ταινίας Το διαζύγιο: Η δίκη της Viviane Amsalem. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Κάντε Like και διπλασιάστε τις συμμετοχές σας.


Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109, 11524 Αθήνα), στις 20:15.

*Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας: https://www.youtube.com/watch?v=6htunzuLdoo

 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει περισσότερα emails, οι συμμετοχές του ΔΕΝ θα αυξάνονται ανάλογα.

5. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και το δώρο του διαγωνισμού είναι 10 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Το Διαζύγιο: Η Δίκη της Viviane Amsalem».

6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου  2015 στις 09.00.01 π.μ. και θα λήξει στις 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.00.01 π.μ..

7. Οι προσκλήσεις ισχύουν για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, ΚΑΙ ΜΟΝΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στον κινηματογράφο Δαναό (Λ. Κηφισίας 109, 11524 Αθήνα), στις 20:15.

8. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία μας με βάση όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα προκύψουν 10 νικητές και ο καθένας από αυτούς θα λάβει μία διπλή πρόσκληση.

9. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν το δώρο θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα για τις λεπτομέρειες παραλαβής των προσκλήσεων. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr.

10. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

11. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.

12. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

13. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

14. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

15. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

Νικητές διαγωνισμού

  • ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
  • Βιργινία Κουμπούζη
  • ΕΛΙΝΑ ΜΕΝΕΜΤΣΙΑΔΗ
  • ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΦΛΟΡΟΥ
  • ευαγγελία θεοδώρου
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
  • ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΝΤΡΑΜΚΑΣ
  • ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ ΒΕΚΑΚΗ
  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ
  • Κωνσταντίνα Χαντζή

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter