Διαγωνισμός Vampire Academy DVD

Διαγωνισμός Vampire Academy DVD
Διάρκεια διαγωνισμού: 26/09/2014 - 03/10/2014

Οι εκδόσεις Διόπτρα, σε συνεργασία με τη Feelgood, διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο 10 DVD της ταινίας «Vampire Academy»! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στην κλήρωση!

*Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Richelle Mead: http://www.dioptra.gr/Vivlio/338/711/Vampire-Academy-1/

 

 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει περισσότερα emails, οι συμμετοχές του ΔΕΝ θα αυξάνονται ανάλογα.

5. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και το δώρο του διαγωνισμού είναι 10 DVD της ταινίας «Vampire Academy».

6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου  2014 στις 09.00.01 π.μ. και θα λήξει στις 3 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12.00.01 μ.μ..

7. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία μας με βάση όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα προκύψουν 10 νικητές και ο καθένας από αυτούς θα λάβει ένα DVD.

8. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν το δώρο θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα για τις λεπτομέρειες παραλαβής των προσκλήσεων. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr.

9. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

10. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.

11. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

12. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

13. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

14. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

Νικητές διαγωνισμού

  • Δήμητρα Αποστολοπούλου
  • Κατερινα Πλατανακη
  • ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΡΓΗ
  • lampros
  • Κωνσταντινα Λουκα
  • ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ
  • Γιώργος Βλάχος
  • Ειρήνη Ξυνογαλά
  • ΑΣΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ
  • Παναγιωτης Λαμπρινουδακης

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter