Διαγωνισμός Χόμπιτ - Η Ερημιά του Νοσφιστή

Διαγωνισμός Χόμπιτ - Η Ερημιά του Νοσφιστή
Διάρκεια διαγωνισμού: 11/12/2013 - 16/12/2013

Οι εκδόσεις Διόπτρα, σε συνεργασία με τα Village Cinemas, διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο 6 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Χόμπιτ – Η ερημιά του νοσφιστή»! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση!
Οι προσκλήσεις ισχύουν για όλα τα Village Cinemas στην Ελλάδα, για οποιαδήποτε προβολή mainstream αίθουσας. 

 

 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει περισσότερα emails, οι συμμετοχές του ΔΕΝ θα αυξάνονται ανάλογα.

5. Οι νικητές θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση και το δώρο του διαγωνισμού είναι 6 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Χόμπιτ – Η ερημιά του νοσφιστή».

6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Δεκεμβρίου  2013 στις 12.00.01 μ.μ. και θα λήξει στις 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.00.01 μ.μ..

7. Οι προσκλήσεις ισχύουν για όλα τα Village Cinemas, για οποιαδήποτε προβολή mainstream αίθουσας. ΔΕΝ ισχύουν για τις αίθουσες Gold Class και Comfort, καθώς και τις 3D προβολές. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 31/12/2013, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην αίθουσα και ΜΟΝΟ για την ταινία «Χόμπιτ – Η ερημιά του νοσφιστή».. Ανταλλάσσονται πάντα με εισιτήριο στα ταμεία των κινηματογράφων. Σε περίπτωση κλοπής ή/και απώλειας ΔΕΝ αντικαθίστανται.

8. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στα γραφεία μας με βάση όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού. Από την κλήρωση θα προκύψουν 6 νικητές και ο καθένας από αυτούς θα λάβει μία διπλή πρόσκληση.

9. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν το δώρο θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr.

10. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

11. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.

12. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

13. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

14. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

15. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

 

Νικητές διαγωνισμού

  • Ελισσάβετ Διονυσοπούλου
  • MARIA DIMITRAKOPOULOU
  • Αντωνία Ρεβελή
  • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ
  • ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter