Μεγάλος Διαγωνισμός Anthony Robbins

Μεγάλος Διαγωνισμός Anthony Robbins
Διάρκεια διαγωνισμού: 30/09/2016 - 31/01/2017

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας; 

Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία και την οικονομική σας κατάσταση, να νικήσετε τους φόβους σας και να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια και τους συνανθρώπους σας, πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό των εκδόσεων Διόπτρα και κερδίστε:

1 θέση VIP για το 4ήμερο σεμινάριο  παγκόσμιας εμβέλειας

Απεριόριστη Δύναμη (UPW - Unleash the power within)

που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο (27 - 30 Απριλίου 2017)

από τον κορυφαίο εμψυχωτή στον κόσμο Anthony Robbins

Περιλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής και τα αεροπορικά εισιτήρια. Στο σεμινάριο θα λάβουν μέρος πάνω από 8.000 άτομα.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2017 μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα και θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email ή με επιστολή.

Ήξερες για τον Anthony Robbins ότι:

  • Το εμβληματικό βιβλίο του Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας, με πάνω από 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως θεωρείται το κορυφαίο βιβλίο στον τομέα της ψυχολογίας και της προσωπικής ανάπτυξης.
  • Εδώ και δεκαετίες έχει εμπνεύσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε εκατό χώρες.
  • Είναι προσωπικός σύμβουλος του Ομπάμα.
  • Ασκεί μεγάλη επιρροή στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο των ΗΠΑ.

 

Ανακαλύψτε στο νέο βιβλίο του Anthony Robbins Απεριόριστη δύναμη τα 4 βήματα της μεταμόρφωσης για τις Σχέσεις, Υγεία, Πλούτο και Εργασία

 

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και τα δώρα αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Eκδόσεις Διόπτρα, Αγ.Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, ΑΦΜ 082198368.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. της 30ης Σεπτεμβρίου 2016 και θα λήξει στις 11:59:59μ.μ. της 31ης Ιανουαρίου 2017.

5. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται ως εξής: Κάθε φορά που οποιοσδήποτε Δικαιούμενος Συμμετοχής εισέρχεται στη διεύθυνση: www.dioptra.gr έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση εφόσον καταχωρήσει σωστά, το επώνυμο του, το όνομα του, το φύλο του, το email του, το τηλέφωνο και την πόλη στην οποία διαμένει στην ειδική φόρμα συμμετοχής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017 στις 12.00πμ. Ο νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

7. Από την κλήρωση θα προκύψει ένας (1) νικητής και το Δώρο του Διαγωνισμού είναι: Ένα  (1) εισιτήριο VIP στο 
 4ήμερο σεμινάριο «Απεριόριστη Δύναμη» (UPW - Unleash the power within) που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο 27-30 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Excel London από τον κορυφαίο εμψυχωτή στον κόσμο Anthony Robbins. Το VIP εισιτήριο περιλαμβάνει: VIP Seating, Fire-walk experience, Course materials, Registration materials. Ο νικητής θα διαμένει σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Travelodge Excel το οποίο απέχει μόλις 800 μέτρα από το Excel London, το εκθεσιακό κέντρο που θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Παρέχονται τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Λονδίνο με αναχώρηση 26 Απριλίου 2017 και επιστροφή 1η Μαΐου 2017. Η επιλογή των αεροπορικών εισιτηρίων θα γίνει από τις Εκδόσεις Διόπτρα. 

8. Ο τυχερός νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

9. O τυχερός νικητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017 από την ημερομηνία της ενημέρωσής του. Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής του δώρου θα γίνει νέα κλήρωση. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του δεύτερου νικητή ή δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν θα γίνει εκ νέου κλήρωση.
Μετά τις 10 Απριλίου 2017 το δικαίωμα αποδοχής των νικητών απόλλυται αυτόματα και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας Εταιρείας. Αν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, δεν καταστεί δυνατή η παράδοση του δώρου στους επιλαχόντες, τότε το συγκεκριμένο δώρο ακυρώνεται. 
10. Το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλα δώρα ή χρηματικά ποσά.

11. Με την αποδοχή των όρων ο τυχερός νικητής συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του (εάν το επιθυμεί) για διαφημιστικούς σκοπούς σε πάσης φύσης προωθητικό υλικό (κατάλογοι, internet, καταχωρήσεις, δελτία τύπου, newsletters, κ.λπ.). Ο νικητής θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να φωτογραφηθεί ή να βιντεοσκοπηθεί κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ή και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα καθώς και να γράψει ένα κείμενο 200 λέξεων για την εμπειρία που αποκόμισε από το 4ήμερο σεμινάριο.

12. Με τη συμπλήρωση των πεδίων της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση των στοιχείων τους για διαφημιστικούς σκοπούς σε πάσης φύσεως προωθητικό υλικό internet, newsletters, facebook, κλπ.

13. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

14. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

15. Ο διοργανωτής τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση του. Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις θα κατατεθούν στο συμβολαιογράφο του διαγωνισμού και θα ανακοινωθούν με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ ή στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr. Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες. Ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει αναφορικά με τις εν λόγω τροποποιήσεις.

16. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.
17. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

18. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα

Νικητές διαγωνισμού

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter