Ταξίδι στη Σαντορίνη!

Ταξίδι στη Σαντορίνη!
Διάρκεια διαγωνισμού: 25/06/2013 - 04/08/2013

Οι Εκδόσεις Διόπτρα, με αφορμή το βιβλίο του Γιώργου Κουκουλά "Το Βυθισμένο Βασίλειο", διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα 2μερο στη μαγευτική Σαντορίνη με ξενάγηση από τον ίδιο τον συγγραφέα! Λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση μαζί με τους φίλους σας! Για κάθε φίλο που προσκαλείτε στο διαγωνισμό, κερδίζετε 2 έξτρα συμμετοχές άρα και παραπάνω πιθανότητες για τη νίκη!

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χρησιμοποιήσει πολλαπλά προφίλ, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται.

5. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να κερδίσει 2 έξτρα συμμετοχές, άρα και παραπάνω πιθανότητες για την κλήρωση, εφόσον κάποιος "φίλος του" στο Facebook συμμετάσχει στο διαγωνισμό, μετά από invite του πρώτου.Για το πλήθος των φίλων που μπορεί να κάνει invite, ΔΕΝ υπάρχει κανένας περιορισμός.

6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου 2013 στις 12.00.01 π.μ. και θα λήξει στις 4 Αυγούστου 2013 και ώρα 23:59:59 μ.μ..

7. Ο/η νικητής/τρια θα προκύψει έπειτα από κλήρωση και το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα ταξίδι στη Σαντορίνη με αρχαιολογική ξενάγηση από τον συγγραφέα του βιβλίου "Το βυθισμένο βασίλειο" Γιώργο Κουκουλά.

8. Το δώρο περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Σαντορίνη μετ’ επιστροφής και 2 διανυκτερεύσεις στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2013 στο παραδοσιακό ξενοδοχείο Hotel Keti. Πληροφορίες για το ξενοδοχείο στο: www.hotelketi.gr

9. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 στα γραφεία μας με βάση όλες τις έγκυρες συμμετοχές, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων του Διαγωνισμού.

10. Ο/η τυχερός/ή που θα κερδίσει το δώρο θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά ή με επιστολή από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Το όνομα του/της τυχερού/ής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα www.dioptra.gr.

11. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα.

12. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.

13. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

14. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.

15. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

16. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

Νικητές διαγωνισμού

  • Αθηνά Βερτσέτη

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter