Εκδήλωση H Agapi Stassinopoulos στα Public Συντάγματος
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 16/02/2018 18:00
Λήξη εκδήλωσης: 20/02/2018
Περιοχή: Public Σύνταγμα, 3ος όροφος
Η θετική ενέργεια εις διπλούν!
Δύο επιτυχημένες γυναίκες με αισιοδοξία. Η Arianna Huffington και η Agapi Stassinopoulos θα βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί στο Public Συντάγματος για να σας γνωρίσουν και να τις γνωρίσετε από κοντά και είναι σίγουρο ότι φεύγοντας από την συνάντηση θα έχετε πάρει δόσεις αισιοδοξίας, δύναμης και θετικής ενέργειας!
Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18:00 στον 3ο όροφο.
Οι δύο συγγραφείς και επιχειρηματίες θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα υπογράψουν αντίτυπα των βιβλίων τους.
«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η αδερφή μου, η Αγάπη, φώτιζε κάθε χώρο στον οποίο έμπαινε και μετέδιδε τη χαρά της σε όποιον συναντούσε στο διάβα της. Σε αυτό το βιβλίο μοιράζεται τις γνώσεις της και δείχνει ότι οι μόνοι δημιουργοί της ζωής μας και η πηγή της ευτυχίας μας είμαστε αποκλειστικά εμείς».
Arianna Huffington
Είσοδος ελεύθερη
Καλημέρα χαρά : 52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο ήρεμη και όμορφη ζωή
52 διαλογισμοί και πρακτικές για μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή! Ένα βιβλίο για όσους θέλουν μια νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητά τους.
Agapi Stassinopoulos
Η Agapi Stassinopoulos είναι μια συγγραφέας που τα βιβλία της έχουν ευρεία απήχηση και μια ομιλήτρια...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
01/04/2023 12:00Περιοχή: Books & Life Σόλωνος 93-95, ΑθήναΒιβλίο: Δώδεκα ημέρες θύελλαςΣυγγραφέας: Ελένη ΓαληνούΟι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν στον φιλόξενο χώρο του books and life (Σόλωνος 93-95) το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. για ένα μοναδικό πρωινό με τη συγγραφέα Ελένη Γαληνού. Θα χαρούμε να απολαύσετε μαζί μας τον καφέ ή το τσάι σας και να συνομιλήσετε με τη συγγραφέα για το νέο της βιβλίο Δώδεκα ημέρες θύελλας αλλά και για τα παλαιότερα μυθιστορήματά της. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα υπογραφής αντιτύπων από την κα Γαληνού.
-
03/04/2023 19:00Περιοχή: Δημαρχείο, Χατζηδάκη & Δήμητρος, ΕλευσίναΒιβλίο: Ο άλλος αδερφόςΣυγγραφέας: Βαγγέλης ΓιαννίσηςΟι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο ΒιβλίοΕΛΕΥΣΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Ο άλλος αδερφός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελευσίνας (Χατζηδάκη & Δήμητρος) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και υπογραφή αντιτύπων.
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter