Εκδήλωση Η Μαρίνα Γιώτη στο Booktalks
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 31/01/2016 13:00
Λήξη εκδήλωσης: 01/02/2016 01:00
Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Booktalks, Παλαιό Φάληρο
Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Booktalks
σας προσκαλούν στην παιδική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη
Η Στιγμούλα είναι δυνατή
την Κυριακή 31 Ιανουάριου 2016, στις 12 το μεσημέρι στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την συγγραφέα, να ακούσουν την αφήγηση του παραμυθιού και να αναπαραστήσουν τις μικρές σταγόνες σε μια σειρά από διαδραστικά παιχνίδια.
Η συγγραφέας και εικονογράφος θα ζωγραφίσει με τα παιδιά και μαζί θα ανακαλύψουν γιατί όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας γινόμαστε πιο δυνατοί!
Για παιδιά 3-7 ετών.
(Λογότυπο Booktalks)
Αρτέμιδος 47 & Αγ. Αλεξάνδρου 58, Π. Φάληρο
Τ 210 9802520
Η Στιγμούλα είναι δυνατή
Μαρίνα Γιώτη
Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown Univ...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
02/07/2022 11:00Περιοχή: Φεστιβάλ ΧανίωνΒιβλίο: ΤυρίνοςΣυγγραφέας: Νικόλας ΣμυρνάκηςΟ Νικόλας Σμυρνάκης στο 1ο Φεστιβάλ βιβλίου στα Χανιά, το Σάββατο 2/7 στις 11:00, παρουσιάζει το παραμύθι του "Τυρίνος. Ο Κλέφτης Φόβων” (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ). Μια ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να απενοχοποιήσουν το συναίσθημα του φόβου και τα προτρέπει να τον μεταμορφώσουν σε φίλο.
-
02/07/2022 12:00Περιοχή: Φεστιβάλ ΧανίωνΣυγγραφέας: Μάρω ΒασιλειάδουΗ Μάρω Βασιλειάδου στο 1ο Φεστιβάλ βιβλίου στα Χανιά, το Σάββατο 2/7 στις 12:00, παρουσιάζει το νέο βιβλίο της "Ελευθέριος Βενιζέλος - Ακολουθώντας τα βήματά του στην Ιστορία".
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter