Εκδήλωση Η Πασχαλία Τραυλού στον Ιανό

Η Πασχαλία Τραυλού στον Ιανό
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 26/10/2020 18:00
Λήξη εκδήλωσης: 30/11/-0001
Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Ιανός (διαδικτυακή εκδήλωση)

Πασχαλία Τραυλού
Η γιατρίνα
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, στις 18:00
Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο IANOS έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε μία διαδικτυακή συνάντηση με την Πασχαλία Τραυλού. Η συγγραφέας συζητά με τον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Θρασυβούλου και τον δημοσιογράφο και διευθυντή σύνταξης της Μηχανής του Χρόνου Δημήτρη Πετρόπουλο για το βιβλίο της Η γιατρίνα.

Η συνάντηση θα είναι διαθέσιμη στο κοινό αποκλειστικά μέσω ζωντανής σύνδεσης στη σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο Facebook (facebook.com/IANOS.GR) και στο αντίστοιχο κανάλι στο Youtube (youtube.com/ianos/).

Η γιατρίνα
Η γιατρίνα
«Ορκίσου πως θα γίνεις δυνατή. Όπως ποτέ δεν μπόρεσα να γίνω εγώ για χάρη σου». Xρόνια ολόκληρα αυτή η φράση ανακυκλώνεται στο μυαλό της, παγιδεύοντάς τη στη δίνη της. Δυνατή; Τι σημαίνει να...
Πασχαλία Τραυλού
Πασχαλία Τραυλού
Η Πασχαλία Τραυλού γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας και από νωρίς εκδήλωσε την αγάπη της για τη ζωγρα...

Άλλες Εκδηλώσεις

 • Ο Πάνος Αμυράς συναντά την Λέσχη Ανάγνωσης Σοφά...δες
  28/02/2021 18:00
  Περιοχή: Σοφάδες Καρδίτσας, live σύνδεση
  Βιβλίο: Τα λύτρα
  Συγγραφέας: Πάνος Αμυράς
  Η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου , το Βιβλιοπωλείο Βασιλάκος και οι εκδόσεις Διόπτρα σας καλούν να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συνάντηση με τον συγγραφέα Πάνο Αμυρά, για τα βιβλία του Ο Λιμός και Τα Λύτρα. 28 Φεβρουαρίου 2021, στις 6:00 το απόγευμα. Συντονίζει η Αλεξία Θεογιάννη (Βιβλιοθηκονόμος και επιμελήτρια κειμένων) και αποσπάσματα θα διαβάσουν μέλη της Λέσχης. Η παρουσίαση θα αναμεταδοθεί live από το Καρδίτσα Live Streaming (https://www.facebook.com/KarditsaLiveStreaming/).

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter