Εκδήλωση Κεντρική παρουσίαση της Γιώτας Γουβέλη στα Public Συντάγματος
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 20/05/2015 19:00
Λήξη εκδήλωσης: 03/12/2015 01:00
Περιοχή: Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος
Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί με τη συγγραφέα Γιώτα Γουβέλη, την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου
Η Πρώτη Κυρία
την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος της Real Μαρίνα Τσικλητήρα, η διαχειρίστρια της ομάδας Βιβλίο - Παρουσιάσεις - Κριτικές Γιούλη Τσακάλου, η διαχειρίστρια της σελίδας BookMark Μαρία Κουλούρη και η βιβλιοκριτικός Μαργαρίτα Αρβανίτη.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μάντυ Λάμπου.
Public
Καρ. Σερβίας 1, Σύνταγμα
2108181333
Η πρώτη κυρία
Οι έρωτες, οι ίντριγκες, τα πάθη, και η πάλη για εξουσία μιας ευρύτερης οικογένειας πολιτικών, από την οποία θα προκύψει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Γιώτα Γουβέλη
Η Γιώτα Γουβέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Αθηνών, με μετ...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
25/05/2022 19:00Περιοχή: KonSerVa (Δαγκλή 1-3, Στοά Αβέρωφ), ΞάνθηΒιβλίο: Η ΑλήθειαΣυγγραφέας: Νικόλας ΣμυρνάκηςΤο Βιβλιοπωλείο Πυργελή, η Φ.Ε.Ξ και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη και το νέο του βιβλίο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 19:00 KonSerVa (Δαγκλή 1-3, Στοά Αβέρωφ) Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
-
25/05/2022 20:00Περιοχή: Κλίμαξ Καφέ, ΛάρισαΒιβλίο: Δούρειος ίπποςΣυγγραφέας: Κώστας ΚρομμύδαςΟι εκδόσεις Διόπτρα και το Βιβλιοπωλείο Άνεμος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 20:00 στο Κλίμαξ Καφέ (Αίθουσα Λίντο Οργανισμός) Για το βιβλίο θα μιλήσει η Διευθύντρια του Συνδέσμου Βιομηχάνων Λάρισας Έλενα Καματέρη.
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter