Εκδήλωση Ο Γιάννης Ξανθούλης στην Καλαμάτα
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 07/06/2018 19:30
Λήξη εκδήλωσης: 20/08/2018 23:00
Περιοχή: τέρμα Καλλιπόλεως, συνοικία Κορδία, Καλαμάτα
To θεατρικό σχήμα «Συν Ένα – Μιχάλης Τούμπουρος» παρουσιάζει το τελευταίο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη
Εγώ, ο Σίμος Σιμεών από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
και την ποιητική συλλογή του Λουάν Τζούλις
Γυμνός
από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ, σε επιμέλεια Γιάννη Ξανθούλη, στο χώρο του Συλλόγου, (τέρμα Καλλιπόλεως, συνοικία Κορδία, Καλαμάτα).
Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, 20:30
Για τα βιβλία τους θα μιλήσουν οι ίδιοι οι δημιουργοί.
Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου Bookmark.
Εγώ, ο Σίμος Σιμεών
Ελλάδα του ’60. Ένας μοναχικός ήρωας. Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία.
Γιάννης Ξανθούλης
Ο Γιάννης Ξανθούλης γεννήθηκε το 1947 στην Αλεξανδρούπολη, από γονείς πρόσφυγες της Ανατολικής Θράκη...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
01/04/2023 12:00Περιοχή: Books & Life Σόλωνος 93-95, ΑθήναΒιβλίο: Δώδεκα ημέρες θύελλαςΣυγγραφέας: Ελένη ΓαληνούΟι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν στον φιλόξενο χώρο του books and life (Σόλωνος 93-95) το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. για ένα μοναδικό πρωινό με τη συγγραφέα Ελένη Γαληνού. Θα χαρούμε να απολαύσετε μαζί μας τον καφέ ή το τσάι σας και να συνομιλήσετε με τη συγγραφέα για το νέο της βιβλίο Δώδεκα ημέρες θύελλας αλλά και για τα παλαιότερα μυθιστορήματά της. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα υπογραφής αντιτύπων από την κα Γαληνού.
-
03/04/2023 19:00Περιοχή: Δημαρχείο, Χατζηδάκη & Δήμητρος, ΕλευσίναΒιβλίο: Ο άλλος αδερφόςΣυγγραφέας: Βαγγέλης ΓιαννίσηςΟι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο ΒιβλίοΕΛΕΥΣΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Ο άλλος αδερφός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελευσίνας (Χατζηδάκη & Δήμητρος) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και υπογραφή αντιτύπων.
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter