Εκδήλωση O James Norbury στην Αθήνα

O James Norbury στην Αθήνα
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 14/11/2022 21:30
Περιοχή: Public Cafe Συντάγματος

Γνωρίστε τον συγγραφέα του βιβλίου «Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος», James Norbury.

Με αφορμή το νέο του βιβλίο, «Το Ταξίδι του Πάντα και του Δράκου», ο James Norbury έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με το ελληνικό κοινό.

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Public Cafe Συντάγματος στις 20:30, o James Norbury θα παρουσιάσει το εικονογραφημένο βιβλίο του, «Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος», θα συζητήσει με τον Σάββα Πούμπουρα, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος
Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος
Ίσως τελικά το να χάσεις το δρόμο σου είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Ο James Norbury μας μαθαίνει ότι σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.
James Norbury
James Norbury
Ο James Norbury είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας και εικονογράφος, και αγαπάει ιδιαίτερα τη φύση και τα...

Άλλες Εκδηλώσεις

 • Η Μαρίνα Γιώτη στο βιβλιοπωλείο Prince Frog
  07/10/2023 12:00
  Περιοχή: Βιβλιοχαρτοπωλείο Prince Frog, Βεΐκου 65, Κουκάκι
  Συγγραφέας: Μαρίνα Γιώτη
  Ελάτε να γνωριστούμε με τον ΟΧ-Ι, τη ΝΑ-Ι και τα λαμπερά Φλαφ της ευτυχίας σε μια διαδραστική παρουσίαση με τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη, που θα μας θυμίσει πως ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας! Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Prince Frog. Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 12:00 Βεΐκου 65, Κουκάκι Βιβλιοπωλείο Prince Frog Είσοδος ελεύθερη.
 • Η Βάνα Μαυρίδου στο βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι
  07/10/2023 12:00
  Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι, Πίνδου 39 Νέα Φιλαδέλφεια
  Συγγραφέας: Βάνα Μαυρίδου
  Το βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι και οι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου Όχι και τόσο μακριά με τη συγγραφέα Βάνα Μαυρίδου. Μια ιδιαίτερη φιλία ανάμεσα σε δύο κορίτσια θα γεννηθεί μέσα από τις στάχτες του πολέμου. Μια ιστορία για τη δύναμη της αλληλεγγύης και την ειρήνη των λαών. Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 12:00 Πίνδου 39, Νέα Φιλαδέλφεια Βιβλιοπωλείο Χάρτινο Καράβι Τ: 2102531533 https://xartino-karavi.gr/el/ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter