Εκδήλωση Ο Κώστας Κρομμύδας και η Μαρίνα Γιώτη υπογράφουν στις Σέρρες
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 23/12/2017 10:00
Λήξη εκδήλωσης: 23/08/2018 23:00
Περιοχή: Public Σερρών
Κώστας Κρομμύδας και Μαρίνα Γιώτη
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, 10:00 - 14:00
Public Σερρών
Οι εκδόσεις Διόπτρα και τo βιβλιοπωλείo Public σας προσκαλούν την προπαραμονή των Χριστουγέννων να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς
Κώστα Κρομμύδα και Μαρίνα Γιώτη και τα βιβλία τους.
Οι συγγραφείς θα βρίσκονται στον χώρο του βιβλιοπωλείου για να υπογράψουν αντίτυπα και να συνομιλήσουν με τους αναγνώστες.
Public
Τσαλοπούλου 9, Σέρρες
2321058533
Φως μέσα στη θύελλα
Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνo Φως μέσα στη θύελλα.
Κώστας Κρομμύδας
Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του. Το βιβλίο το...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
01/04/2023 12:00Περιοχή: Books & Life Σόλωνος 93-95, ΑθήναΒιβλίο: Δώδεκα ημέρες θύελλαςΣυγγραφέας: Ελένη ΓαληνούΟι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν στον φιλόξενο χώρο του books and life (Σόλωνος 93-95) το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. για ένα μοναδικό πρωινό με τη συγγραφέα Ελένη Γαληνού. Θα χαρούμε να απολαύσετε μαζί μας τον καφέ ή το τσάι σας και να συνομιλήσετε με τη συγγραφέα για το νέο της βιβλίο Δώδεκα ημέρες θύελλας αλλά και για τα παλαιότερα μυθιστορήματά της. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα υπογραφής αντιτύπων από την κα Γαληνού.
-
03/04/2023 18:00Περιοχή: Δημαρχείο, Χατζηδάκη & Δήμητρος, ΕλευσίναΒιβλίο: Ο άλλος αδερφόςΣυγγραφέας: Βαγγέλης ΓιαννίσηςΟι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο ΒιβλίοΕΛΕΥΣΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Ο άλλος αδερφός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελευσίνας (Χατζηδάκη & Δήμητρος) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και υπογραφή αντιτύπων.
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter