Εκδήλωση Ο Κώστας Κρομμύδας στο Ρέθυμνο
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 10/06/2016 19:30
Λήξη εκδήλωσης: 21/06/2016
Περιοχή:
Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα
Ουρανόεσσα*
την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2016, στις 19:30 στο χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η ψυχολόγος υγείας και οικογενειακή συστημική σύμβουλος Μαρίνα Κρητικού και η φιλόλογος Ζωή Αλεξαντωνάκη.
Στην εκδήλωση θα τραγουδήσει η Βάλια Αλεξίου.
Βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης
Ηγ. Γαβριήλ 49
2831050200
Ουρανόεσσα
Μυστηριακές τελετές λουσμένες φωτιά και πανσέληνο, και όρκοι σιωπής φορεμένοι σε ένα δαχτυλίδι, που παντρεύει θεούς και ανθρώπους σε ένα κοινό παρόν.
Κώστας Κρομμύδας
Ο Κώστας Κρομμύδας ξεκίνησε να γράφει το 2011 και από τότε έχουν εκδοθεί 12 βιβλία του. Το βιβλίο το...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
07/10/2023 12:00Περιοχή: Βιβλιοχαρτοπωλείο Prince Frog, Βεΐκου 65, ΚουκάκιΒιβλίο: Τα φλαφ της ευτυχίαςΣυγγραφέας: Μαρίνα ΓιώτηΕλάτε να γνωριστούμε με τον ΟΧ-Ι, τη ΝΑ-Ι και τα λαμπερά Φλαφ της ευτυχίας σε μια διαδραστική παρουσίαση με τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη, που θα μας θυμίσει πως ό,τι μας κάνει ευτυχισμένους μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας! Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Prince Frog. Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 12:00 Βεΐκου 65, Κουκάκι Βιβλιοπωλείο Prince Frog Είσοδος ελεύθερη.
-
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter