Εκδήλωση Ο Πάνος Δημάκης στην Θεσσαλονίκη

Ο Πάνος Δημάκης στην Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 17/03/2023 20:00
Λήξη εκδήλωσης: 30/11/-0001
Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη Book & Style, Μητροπόλεως 92, Θεσσαλονίκη

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης – Book & Style (Μητροπόλεως 92) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Δημάκη Το ποτάμι των χιλίων τυφλών την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 19.00.
Το Ποτάμι των χιλίων τυφλών είναι ένα έργο για τη διαφθορά της εξουσίας, τους έρωτες, τα μίση και τα πάθη που διαχρονικά κυριαρχούν σε ανθρώπους και κοινωνίες.

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Δρα Θεόδωρο Παπακώστα (archaeostoryteller) και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Το ποτάμι των χιλίων τυφλών
Το ποτάμι των χιλίων τυφλών
Ο Πάνος Δημάκης παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα. Μια γυναίκα μεθυσμένη από την εξουσία και μια ολόκληρη κωμόπολη στα πρόθυρα ενός μικρού εμφυλίου.
Πάνος Δημάκης
Πάνος Δημάκης
Ο Πάνος Δημάκης μεγάλωσε στο Άστρος Αρκαδίας και από το 1995 ζει στην Αθήνα, όπου σπούδασε Αγγλική Φ...

Άλλες Εκδηλώσεις

 • Ο Πάνος Δημάκης στα Κύθηρα
  04/06/2023 20:00
  Περιοχή: Ξενοδοχείο El Sol, Καψάλι
  Συγγραφέας: Πάνος Δημάκης
  Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόγατος στα Κύθηρα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Πάνου Δημάκη Το ποτάμι των χιλίων τυφλών στο ξενοδοχείο El Sol στο Καψάλι την Κυριακή 04/06 στις 18.30. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Πάνος Βλάχος Θόδωρος Κατσαφάδος Ντένια Στασινοπούλου Μελίνα Βαμπούλα Σωτήρης Τσαφούλιας Μετά το τέλος της συζήτησης, ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
 • Ο Πάνος Δημάκης στο Αίγιο
  10/06/2023 11:30
  Περιοχή:
  Συγγραφέας: Πάνος Δημάκης
  Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Σκέψη σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Πάνο Δημάκη με αφορμή το νέο του βιβλίο "Το ποτάμι των χιλίων τυφλών" το Σάββατο 10 Ιουνίου 11:00-14:00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter