Εκδήλωση Ο Πάνος Δημάκης στην Τρίπολη

Ο Πάνος Δημάκης στην Τρίπολη
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 06/04/2023 18:00
Λήξη εκδήλωσης: 30/11/-0001
Περιοχή:

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Χαρτί και Μελάνι (Νικηταρά 22α) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Δημάκη Το ποτάμι των χιλίων τυφλών την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης στην πλατεία Πετρινού.
Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα μιλά για τη διαφθορά της εξουσίας, τους έρωτες, τα μίση και τα πάθη που διαχρονικά κυριαρχούν σε ανθρώπους και κοινωνίες.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αντωνία Μπαντούνα, φιλόλογος.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης Μαριάννα Φιλοπούλου και Ανδρέας Μονοκρούσος.
Συντονισμός: Εύα Γαλανιάδη, δημοσιογράφος
Το ποτάμι των χιλίων τυφλών
Το ποτάμι των χιλίων τυφλών
Ο Πάνος Δημάκης παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα. Μια γυναίκα μεθυσμένη από την εξουσία και μια ολόκληρη κωμόπολη στα πρόθυρα ενός μικρού εμφυλίου.
Πάνος Δημάκης
Πάνος Δημάκης
Ο Πάνος Δημάκης μεγάλωσε στο Άστρος Αρκαδίας και από το 1995 ζει στην Αθήνα, όπου σπούδασε Αγγλική Φ...

Άλλες Εκδηλώσεις

 • Ο Πάνος Δημάκης στην Καστοριά
  20/03/2023 18:30
  Περιοχή: D'oro Cafe Bar στο εμπορικό κέντρο Καστοριάς
  Συγγραφέας: Πάνος Δημάκης
  Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοχαρτοπωλείο Πάπυρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Δημάκη Το ποτάμι των χιλίων τυφλών το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Cafe D’ Oro (Εμπορικό). Το Ποτάμι των χιλίων τυφλών είναι ένα έργο για τη διαφθορά της εξουσίας, τους έρωτες, τα μίση και τα πάθη που διαχρονικά κυριαρχούν σε ανθρώπους και κοινωνίες. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Χρύσα Κοσμίδου - Δημοσιογράφος Ζήσης Ναούμ - Νοσηλευτής/Ηθοποιός Στάθης Μασκαλίδης - Δημοτικός...
 • Ο Πάνος Δημάκης στην Τρίπολη
  06/04/2023 18:00
  Περιοχή:
  Συγγραφέας: Πάνος Δημάκης
  Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Χαρτί και Μελάνι (Νικηταρά 22α) σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πάνου Δημάκη Το ποτάμι των χιλίων τυφλών την Πέμπτη 6 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης στην πλατεία Πετρινού. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα μιλά για τη διαφθορά της εξουσίας, τους έρωτες, τα μίση και τα πάθη που διαχρονικά κυριαρχούν σε ανθρώπους και κοινωνίες. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αντωνία Μπαντούνα, φιλόλογος. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλ...

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter