Εκδήλωση Ο Βαγγέλης Γιαννίσης στον IANOS με την ΕΛ.ΣΑΛ.

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης στον IANOS με την ΕΛ.ΣΑΛ.
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 02/11/2016 19:00
Λήξη εκδήλωσης: 16/12/2016 01:00
Περιοχή: Βιβλιοπωλείο IANOS


Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ – Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ)
Νοέμβριος 2016: Μήνας σύγχρονης ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως, τις τελευταίες δεκαετίες και έχοντας πάψει οριστικά να θεωρείται «παραλογοτεχνικό» είδος, η αστυνομική λογοτεχνία έχει αναδειχθεί σε «ατμομηχανή» της παγκόσμιας εκδοτικής βιομηχανίας, με το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού για αυτήν να διευρύνεται διαρκώς. Το φαινόμενο παρατηρείται και στην Ελλάδα, με ολοένα και περισσότερους -κυρίως νέους- συγγραφείς να στρέφονται συστηματικά στο είδος αυτό. Είναι ενδεικτικό ότι φέτος έχουν εκδοθεί ήδη περισσότερα από 40 αστυνομικά μυθιστορήματα Ελλήνων συγγραφέων, όταν πριν από 20 χρόνια ο αριθμός αυτός δεν υπερέβαινε τα πέντε! Την ίδια στιγμή, αυξάνονται εντυπωσιακά οι θεωρητικές εργασίες που ερευνούν αναλυτικά την ιστορία της ελληνικής και διεθνούς αστυνομικής λογοτεχνίας και παρουσιάζουν διεξοδικά τα ιστορικά, ειδολογικά, αφηγηματικά, πολιτικοκοινωνικά κ.ά. χαρακτηριστικά της.

Στο πλαίσιο αυτό, τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ αφιερώνουν όλο το Νοέμβριο στη σύγχρονη ελληνική αστυνομική λογοτεχνία, με σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε συνεργασία με την ΕΛΣΑΛ.
Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ο Βαγγέλης Γιαννίσης θα υπογράφει αντίτυπα στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ της Αθήνας (από τις 18.00 έως τις 20.00).

Πληροφορίες

Ιανός
www.ianos.gr
customerservice@ianos.gr

Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ)
www.elsal.gr
crimefictionclub.gr@gmail.com
Το κάστρο
Το κάστρο
Ένας οπλισμένος άνδρας εισβάλλει σε πολυκατάστημα σκοτώνοντας όποιον είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του εκείνο το πρωινό και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Ο επιθερωρητής Άντερς καλείται να ...
Βαγγέλης Γιαννίσης
Βαγγέλης Γιαννίσης
Ο Βαγγέλης Γιαννίσης μπήκε το 2014 στις βιβλιοθήκες των Ελλήνων αναγνωστών με το πρώτο του μυθιστόρη...

Άλλες Εκδηλώσεις

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter