Εκδήλωση Ο Βασίλης Κωστάκης στην Αθήνα

Ο Βασίλης Κωστάκης στην Αθήνα
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 15/04/2024 19:00
Περιοχή: Eteron, Λεωκορίου 38, Αθήνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:00 Eteron, Λεωκορίου 38, Αθήνα

Όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να σκοράρεις ένα κρίσιμο γκολ στις καθυστερήσεις ενός αγώνα, ο χρόνος παγώνει για λίγο. Για μια ανάσα. Ίσα για να σκεφτείς που θα στείλεις την μπάλα. Κι εσύ, την αφήνεις κάτω από τα πόδια για τον επερχόμενο συμπαίκτη, χαμογελάς στο «ωωω» του κόσμου και δημιουργείς στιγμές. Δημιουργείς τέχνη. Ο Βασίλης Κωστάκης, παρέα με το καραβάνι του AnotherFootball, θα βγουν στους δρόμους της Ελλάδας για μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση. Στο πάγωμα εκείνο του χρόνου, θα αναστοχαστούν όχι το αποτέλεσμα, αλλά τον τρόπο. Την προσπάθεια δημιουργίας μιας αλληλουχίας καταστάσεων που θα οδηγήσουν σε μια αλλιώτικη νίκη. Μια νίκη προς έναν καλύτερο κόσμο. Σε περιμένουμε!
Αλλάζοντας τον κόσμο με μια μπάλα
Αλλάζοντας τον κόσμο με μια μπάλα
Τελικά, μπορεί το ποδόσφαιρο να αλλάξει τον κόσμο; Από τον Βασίλη Κωστάκη. Τον πρόλογο του βιβλίου υπογράφει ο Μάκης Παπασημακόπουλος.
Βασίλης Κωστάκης
Βασίλης Κωστάκης
Ο Βασίλης Κωστάκης γεννήθηκε το 1985 στα Ιωάννινα. Εργάζεται ως καθηγητής και ερευνητής στο Πολυτεχν...

Άλλες Εκδηλώσεις

  • Ο Βασίλης Κωστάκης στο Αγρίνιο
    31/05/2024 20:30
    Περιοχή: Βιβλιοπωλείο Αγαύη, Γ. Καραπαπά 16, Αγρίνιο
    Συγγραφέας: Βασίλης Κωστάκης
    Βιβλίο-συζήτηση-μουσική «Αλλάζοντας τον κόσμο με μια μπάλα» Παρασκευή 31/05/2024 στις 20:30 Αγρίνιο, Γ. Καραπαπά 16 30100 Μπορεί το ποδόσφαιρο να γίνει δύναμη απελευθέρωσης ή τελικά πρόκειται για το «όπιο του λαού», που, συνήθως, αποκοιμίζει και επιπλέον, όχι σπάνια, αποκτηνώνει; Το βιβλίο αυτό ξετυλίγει το νήμα μιας εναλλακτικής ποδοσφαιρικής, και όχι μόνο, φιλοσοφίας. Δείχνει πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε το ποδόσφαιρο (και τον κόσμο) που θέλουμε, μέσα στο ποδόσφαιρο (και τον κόσμο) που θέλο...

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter