Εκδήλωση Παρουσίαση για παιδιά: Η Κοκκινομπλουτζινίτσα στην Κηφισιά!

Παρουσίαση για παιδιά: Η Κοκκινομπλουτζινίτσα στην Κηφισιά!
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 10/02/2018 12:00
Λήξη εκδήλωσης: 12/02/2018
Περιοχή: Ευριπιδης στην Κηφισιά

Ευγένιος Τριβιζάς
Η Κοκκινομπλουτζινίτσα
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, 12:00 μ.μ.

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα βιβλιοπωλεία Ευριπίδης σας προσκαλούν στον Ευριπίδη στην Κηφισιά για να γνωρίσετε μια καινούρια φίλη!

Όχι, η Κοκκινομπλουτζινίτσα δεν θα κάτσει να τη φάει ο λύκος! Ούτε θα κάτσει να περιμένει τον κυνηγό να έρθει να την σώσει!
Μπορεί να υπερασπιστεί μόνη της τον εαυτό της γιατί είναι έξυπνη, έχει φαντασία και έχει μια καταπληκτική ιδέα! Βλέποντας τον λύκο να παριστάνει τη γιαγιά αποφασίζει να τον πείσει να γίνει ηθοποιός στο σινεμά! Τι λέτε; Θέλετε να την βοηθήσουμε να τα καταφέρει;

Η ηθοποιός και θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται μια ολοκαίνουργια ανατρεπτική ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά από τις εκδόσεις Διόπτρα παίζοντας ζωντανή μουσική και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά!

Για παιδιά από 3 ετών.

Ευριπίδης
Κηφισίας 310, Κηφισιά
2108075792
Η κοκκινομπλουτζινίτσα
Η κοκκινομπλουτζινίτσα
Μετά το παγκόσμιο best seller Τα τρια μικρά λυκάκια, ο Ευγένιος Τριβιζάς μας παρουσιάζει μια ανατρεπτική εκδοχή του κλασικού παραμυθιού της Κοκκινοσκουφίτσας.
Ευγένιος Τριβιζάς
Ευγένιος Τριβιζάς
Είναι ίσως πλεονασμός να χαρακτηρίσει κανείς τον Ευγένιο Τριβιζά ως έναν διεθνώς αναγνωρισμένο συγγρ...

Άλλες Εκδηλώσεις

 • Βιωματικό Webinar: Κάνε FOCUS με την Βίκυ Χαντζή
  31/03/2021 16:00
  Περιοχή: Live Zoom Event
  Βιβλίο: Κάνε Focus
  Συγγραφέας: Jack Canfield
  Κάνε FOCUS με τη Βίκυ Χαντζή Εκπαίδευσε τον Νου να Υλοποιεί & να Επιτυγχάνει Μεθοδικά τους Στόχους σου Βιωματικό webinar με τη γνωστή Δημοσιογράφο, ΝLP Master Practitioner και Canfield Certified Trainer. Είναι αλήθεια πως τα γεγονότα των τελευταίων μηνών ανέτρεψαν πολλά πράγματα στη ζωή μας και μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε πως η μόνη σταθερά πλέον στη ζωή είναι η ΑΛΛΑΓΗ. Mην επιτρέπεις στον «ιό» του φόβου να πατήσει «pause» στα όνειρά σου. Κάνε FOCUS στη δύναμη μέσα σου. Εκπαίδευσε τον νου ν...

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter