Εκδήλωση Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με την Μαρίνα Γιώτη
Ημερομηνία Εκδήλωσης: 13/03/2017 18:00
Λήξη εκδήλωσης: 29/03/2017 23:00
Περιοχή: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης
«Συγγραφείς στα θρανία»: Βιωματικό σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς.
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 18:00 στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Σεμινάριο με αφορμή το βιβλίο «Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» της Μαρίνας Γιώτη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Η EDM MA Harvard University Ψυχο-εκπαιδευτική σύμβουλος και ψυχολόγος παιδιών, εφήβων και οικογένειας ζευγαριών Τζίνα Θανοπούλου, η Παιδοψυχολόγος-Παιγνιοθεραπεύτρια Νάταλι Σάμπας και η συγγραφέας-εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη, θα προσεγγίσουν, με οδηγό το βιβλίο, τον μύθο της Σταχτοπούτας... αλλιώς!
Σκέψεις και απόψεις πάνω στην αυτοεκτίμηση των παιδιών, τις σχέσεις των δύο φύλων στην παιδική ηλικία και πώς να τα εμπνεύσουμε να αντλούν δύναμη και αποφασιστηκότητα από τον ίδιο τους τον εαυτό. Το σεμινάριο θα έχει μια σειρά προτάσεων και εργαστηρίων για δράσεις στο σπίτι και στην τάξη.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές και γονείς.
Τη σειρά «Συγγραφείς στα θρανία» συντονίζει ο δημοσιογράφος–συγγραφέας Κώστας Στοφόρος.
Μουσείο Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης
Τριπόδων 23, Πλάκα-Αθήνα
Χορηγός επικοινωνίας: Childit
Δηλώσεις συμμετοχής
2103250341, 6937219160, info@ekedisy.gr
Είσοδος ελεύθερη - Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Δυο φορές κι έναν καιρό... ήταν η Σταχτοπούτα
Απολαύστε την ιστορία της Σταχτοπούτας από μια άλλη σύγχρονη οπτική.
Μαρίνα Γιώτη
Η Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown Univ...
Άλλες Εκδηλώσεις
-
01/04/2023 12:00Περιοχή: Books & Life Σόλωνος 93-95, ΑθήναΒιβλίο: Δώδεκα ημέρες θύελλαςΣυγγραφέας: Ελένη ΓαληνούΟι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν στον φιλόξενο χώρο του books and life (Σόλωνος 93-95) το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. για ένα μοναδικό πρωινό με τη συγγραφέα Ελένη Γαληνού. Θα χαρούμε να απολαύσετε μαζί μας τον καφέ ή το τσάι σας και να συνομιλήσετε με τη συγγραφέα για το νέο της βιβλίο Δώδεκα ημέρες θύελλας αλλά και για τα παλαιότερα μυθιστορήματά της. Επιπλέον, θα υπάρχει δυνατότητα υπογραφής αντιτύπων από την κα Γαληνού.
-
03/04/2023 19:00Περιοχή: Δημαρχείο, Χατζηδάκη & Δήμητρος, ΕλευσίναΒιβλίο: Ο άλλος αδερφόςΣυγγραφέας: Βαγγέλης ΓιαννίσηςΟι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο ΒιβλίοΕΛΕΥΣΙΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Γιαννίση Ο άλλος αδερφός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Ελευσίνας (Χατζηδάκη & Δήμητρος) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και υπογραφή αντιτύπων.
Εγγραφή στο Newsletter
Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter