Άρης Γαβριηλίδης

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Άρης Γαβριηλίδης

Ο Άρης Γαβριηλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι οικονομολόγος, πρώην διευθυντικό στέλεχος ναυτιλιακών τραπεζών και επιχειρήσεων.
Στον ελεύθερο χρόνο του, γράφει. Τρία διηγήματά του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς διηγήματος. Έχει εκδώσει ακόμη: (α) την ποιητική συλλογή Τα φλύαρα αποσιωπητικά (εκτός εμπορίου, προσφέρεται σε φίλους), (β) την δίγλωσση-αντικριστή μετάφραση του ποιητικού δράματος The Story of Our People-Η ιστορία του λαού μας του David Hillstrom, εκδόσεις Γαβριηλίδης 2015 (συνωνυμία) και (γ) το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα Το μυστικό της Χάρλεϊ Στρητ, εκδόσεις Γαβριηλίδης 2016.
Παρουσιάζει βιβλία, θεατρικές παραστάσεις κλπ. στην στήλη "Παράθυρο στην τέχνη", που τηρεί στον ιστότοπο Flow Magazine.
Ασχολείται με την μικρο-γλυπτική (ready-made, assemblance) και εκθέτει τα έργα του (τα Αρης-τουργήματα, όπως τα αποκαλεί) στην ιστοσελίδα www.arisgavriilidis.gr.
Καταγράφει τις σκέψεις του στο ιστολόγιο www.aris-tourgimata.blogspot.com και επικοινωνεί με τους φίλους του στο FB, στο Twitter και στο email aris@arisgavriilidis.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

*Παρακαλούμε πολύ, να μην συμπεριλαμβάνονται emojis.

  • Ο χρήστης ανωνυμος στις 11/08/2021 έγραψε:
    Πολυ σημαντικος συγγραφεας.Στα βηματα του Γρ. Ξενοπουλου.Πρεπει να αποκτησει ο καθενας και το αστυνομικο μυθιστορημα " ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΙ ΣΤΡΕΕΤ". Αλλα το ροταρυ να το αλλαξετε.Συγχαιρω τον κυριο Γαβριηλιδη.Να εχει τη βοηθεια της Θεοτοκου.
  • Ο χρήστης Γιώργος στις 07/10/2015 έγραψε:
    Συγχαίρω τον κύριο Γαβριηλίδη για το βιβλίο του¨ Αντίο Άγχος¨ . Ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσει ο κάθε άνθρωπος με λίγο ή πολύ άγχος .

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter