Νάνσυ Μαλλέρου

Σχετικά με τη Συγγραφέα

Νάνσυ Μαλλέρου

Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου, χαρακτηρισµένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι µία από τις κορυφαίες Life, Business & Executive Coaches στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεµινάρια, τις οµιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
Εκτός από την οικογένειά της, είναι παθιασµένη µε την ποιότητα ζωής, την προσωπική βελτίωση και το να βοηθάει τους άλλους να βρουν την αληθινή τους ευτυχία. Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά δίνουν αξία στη ζωή και ότι η ευδαιµονία δεν είναι ο προορισµός αλλά ο τρόπος για να ταξιδεύει.
Θεωρεί ότι η µεγαλύτερη συνεισφορά σε αυτό τον κόσµο είναι οι χαρούµενοι και ισορροπηµένοι άνθρωποι. Γι’ αυτό διοργανώνει κάθε χρόνο το δωρεάν σεµινάριο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ», το οποίο έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτοµα και έχει αποσπάσει διθυραµβικές κριτικές από το κοινό και τους δηµοσιογράφους.
Είναι coach των οµιλητών των TEDxAthens, ιδρυτικό µέλος και πρόεδρος του ελληνικού παραρτήµατος της Διεθνούς Οµοσπονδίας Coaching (International Coach Federation – Greece Chapter).
Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το European School of Management (Oxford, Paris, Madrid) και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές από το Πάντειο Πανεπιστήµιο. Είναι απόφοιτος του CoachU και έχει ολοκληρώσει διάφορα σεµινάρια του τµήµατος διαρκούς εκπαίδευσης του Harvard Medical School.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται. Ο 1ος Ελληνικός Οδηγός Life Coaching» (εκδ. ΦΕΡΕΝΙΚΗ, 2009) και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!» (εκδ. Ι. Σιδέρης, 2006).
Άρθρα και συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στα σηµαντικότερα ΜΜΕ (ΣKAΪ, Alpha, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Ελευθεροτυπία, Πρώτο Θέµα, Vogue, Life & Style, TLife.gr κ.ά.). Έχει δική της τηλεοπτική στήλη στην εκποµπή JoinUs στον ΣΚΑΪ και έχει συνεργαστεί µε τη Δέσποινα Καµπούρη στην τηλεοπτική εκποµπή «Καλύτερη Ζωή». Έχει µόνιµη στήλη Life Coaching στην Athens Voice και στο Deluxe Magazine.
Για περισσότερο από µία δεκαετία έχει εργαστεί στο Πάντειο Πανεπιστήµιο ως καθηγήτρια Μάρκετιγκ και ως υψηλόβαθµο στέλεχος Επικοινωνίας & Μάρκετιγκ σε πολυεθνικές εταιρείες.
Μιλάει τέσσερις γλώσσες, παίζει τένις και κλασική κιθάρα. Της αρέσει να περνάει χρόνο µε την οικογένεια και τους φίλους της, να ταξιδεύει, να µαθαίνει και να εξελίσσεται.
Το προσωπικό της µότο είναι «Η ζωή µού φέρεται καλά».

Γράψτε το σχόλιό σας

*Παρακαλούμε πολύ, να μην συμπεριλαμβάνονται emojis.

  • Ο χρήστης Τραμπακοπουλου Ηλεκτρα στις 06/12/2022 έγραψε:
    Εντυπωσιασμενη απο το βιογραφικο σας και την υπεροχη αυρα σας!Εχετε ενα απιστευτο τροπο να μεταδιδετε τη γνωση και σοφια σας με χιουμορ και ενθουσιασμο!Πως καταφερνετε τοσα πολλα πραγματα μαζι;Ειστε αξιοθαυμαστη!Ευχαριστουμε για ολα!Θα σπευσω οπωσδηποτε να παρω τα βιβλια σας!
  • Ο χρήστης Μακρή Αικατερίνη στις 23/12/2021 έγραψε:
    Αγόρασα αρκετά ημερολόγιο για το 2022 για μένα και αγαπημένους μου γιατί είναι κάτι σαν γούρι . Πέρσι ήταν η πρώτη φορά που είχα το ημερολογιό σας και υπήρχε μετά από χρόνια σούπερ χρονιά .Καλές γιορτές και πάντα να σκορπάτε χαρά και τύχη

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter