2103302828
0
Πάνος Αμυράς

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Πάνος Αμυράς

Ο Πάνος Αμυράς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και μεγά­λωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην ΑΣΟΕΕ, αλλά γρήγορα στράφηκε στη δημοσιογραφία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την οικονομική εφημερίδα Εξπρές. Το 1994 εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Ελεύθερου Τύπου, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει τη διεύθυνση της εφημερίδας. Έχει εργαστεί στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ (Α΄ Πρόγραμμα) και στον ραδιοφωνικό σταθμό City FM. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Το 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Ο λιμός με ήρωα τον Νίκο Αγραφιώτη ενώ τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησε το 2ο βιβλίο του με τίτλο Τα Λύτρα.

Γράψτε το σχόλιό σας


  • Ο χρήστης ΖΗΝΟΒΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ στις 20/04/2020 έγραψε:
    κ. Αμυρά, μόλις τελείωσα το βιβλίο σας "Ο λιμός" και πριν λίγες μέρες "Τα λύτρα".Δεν βρίσκω τις λέξεις για να περιγράψω το πόσο μου άρεσαν και τα δύο βιβλία...τα ιστορικά στοιχεία, οι πρωταγωνιστές, η πλοκή....σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε μέσα από σελίδες των βιβλίων σας να κ. Αμυρά....απλά συγχαρητήρια!!!(μόλις τελείωσα το βιβλίο σας "Ο λιμός" και πριν λίγες μέρες "Τα λύτρα")συγχαρητήρια!!!
  • Ο χρήστης Άννα Κοντονή στις 08/11/2019 έγραψε:
    Κύριε Αμυρα Μόλις τελείωσα το υπέροχο βιβλίο σας Ο Λιμός Το απόλαυσα πραγματικά διότι περιγράφει την πραγματικότητα Σκληρή μεν αλλά και τρυφερή Και εξηγούμε Γεννήθηκα το 1941 στην οδό Θησείου στην πρώτη πάροδο της Ανδριανού έναντι του σταθμού Βαφτιστικά στον άγιο Φίλιππο Βλασερους στην Ανδριανού την ημέρα που βομβάρδιζαν οι Γερμανοί τον Πειραιά Έχασα το χέρι μου το 1945 ανήμερα της Αγίας Σοφίας μετά από μια μάχη Χυτές/ΕΛΛΑςΠεινασαμε /κρυωσαμε αλλά χρόνια γεμάτα ΑΓΑΠΗ Αν ξαναγεννηθώ θέλω την ίδια εποχή να γεννηθώ Ευχαριστώ Αρχίζω Τα λύτρα

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter