2103300774
0

Κερδίστε το βιβλίο ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ

Κερδίστε το βιβλίο ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ
Διάρκεια διαγωνισμού: 21/03/2018 - 30/03/2018

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ!

Οι εκδόσεις Διόπτρα κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς το βιβλίο του Arun Gandhi Το δώρο του θυμού!

Ανακαλύψτε 11 από τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής ενός από τους πιο σπουδαίους ηγέτες και φιλοσόφους του εικοστού αιώνα –του Μαχάτμα Γκάντι– σε αυτή την έντονη και επίκαιρη εξερεύνηση του δρόμου της αλήθειας, όπως τη διηγείται ο εγγονός του Αρούν Γκάντι.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα την Δευτέρα 02 Απριλίου 2018 στις 12.00μ.μ.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ

Η παραλαβή των δώρων για τους κατοίκους Αθηνών γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη 09.00 - 15.00, Τρίτη - Πέμπτη -Παρασκευή 09.00 - 17.00, Σάββατο 10.00 – 14.00.

Η αποστολή των δώρων για τους κατοίκους εκτός Αθηνών γίνεται με courier, στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο νικητής.

 

Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής

1. Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και τα δώρα αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Διόπτρα Αγ. Παρασκευής 40, 12132 Περιστέρι, τηλ. 2103302828, ΑΦΜ 082198368.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στην Ελλάδα («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»). 

3. Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. 

4. Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσει με έγκυρα στοιχεία τα πεδία της φόρμας διαγωνισμού που βρίσκονται στη διεύθυνση

https://www.dioptra.gr/Diagonismos/37/Kerdiste-to-vivlio-TO-DORO-TOY-ThYMOY/

5. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά. 

6. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία των Εκδόσεων Διόπτρα τη Δευτέρα 02 Απριλίου 2018 στις 12.00πμ. Οι 3 (τρεις) νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

7. Οι τυχεροί νικητές που θα προκύψουν έπειτα από την κλήρωση θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του Arun Gandhi Το δώρο του θυμού.  

8. Οι τρεις τυχεροί του διαγωνισμού θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο τέλος του διαγωνισμού και τα ονόματά τους θα δημοσιευθούν στo www.dioptra.gr. στην ενότητα Διαγωνισμοί 

9. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Διόπτρα. 

10. Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων. 

11. Με τη συμπλήρωση των πεδίων της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής στον διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση των στοιχείων τους για διαφημιστικούς σκοπούς σε πάσης φύσεως προωθητικό υλικό internet, newsletters, facebook, κλπ.

12. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). 

13. Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση. 

14. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. 

15. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@dioptra.gr.

16. Η παραλαβή των δώρων για τους κατοίκους Αθηνών γίνεται από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη 09.00 - 15.00, Τρίτη - Πέμπτη -Παρασκευή 09.00 - 17.00, Σάββατο 10.00 – 14.00. Η αποστολή των δώρων για τους κατοίκους εκτός Αθηνών γίνεται με courier.

Νικητές διαγωνισμού
Θανάσης Τσίκουρας
Σμαράγδα Κωστοπούλου
Σπύρος Κανάκης

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter