2103300774
0
Βαγγέλης Γιαννίσης

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Βαγγέλης Γιαννίσης

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης ζει μεταξύ Ελλάδας, Σουηδίας και ΗΠΑ. Ταξιδεύοντας με το τρένο από το Έρεμπρο προς τη Στοκχόλμη, συνάντησε τυχαία τον επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αποφάσισε να αφηγείται τις ιστορίες του.

Γράψτε το σχόλιό σας


  • Ο χρήστης ΑΓΓΕΛΙΚΗ στις 09/03/2016 έγραψε:
    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΙΣΗ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΑΡΗ .ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΩ... ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΡΑΦΕΣ.
  • Ο χρήστης ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ στις 12/03/2014 έγραψε:
    Μια καθηλωτική αστυνομική ιστορία !!! O κύριος Γιαννίσης στο πρώτο του αστυνομικό εγχείρημα μας εντυπωσιάζει και οδηγεί τους αναγνώστες του με ταχύτητα ενός τρένου του τρόμου σε μια λύση που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί !!! Η πλοκή χτίζεται με διαδοχικές ανατροπές που καθηλώνουν. Πραγματικά απορώ πως ένας ανθρώπινος νους μπορεί να σκεφτεί μία τέτοια πλοκή. Πως ασήμαντες λεπτομέρειες κατά την διάρκεια της ιστορίας τελικά είναι κλειδιά και λύνουν την ιστορία... ο τρόπος που ο συγγραφέας πετυχαίνει να περιγράψει σκηνές αγωνίας είναι μοναδικός!! Συγκλονιστικό και απολαυστικό!! Περιπέτεια, μυστήριο, αινίγματα, ηθικά διλήμματα και φοβερή ροή πάνω απ' όλα.. καταπληκτική γραφή,αγωνία..άρτια δομημένοι ήρωες..αυτός ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης σε τραβάει σαν μαγνήτης σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μέρος της ιστορίας... !!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα πολύ καλό βιβλίο πραγματικά...τα έχει όλα!!! Η αφήγησή του δεν επιτρέπει στον αναγνώστη να πάρει ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα. Εύχομαι ο συγγραφικός οίστρος του κυρίου Γιαννίση να είναι αστείρευτος για να μας προσφέρεται πάντα τέτοια βιβλία!!

Περισσότερα για τον Συγγραφέα

Γνωρίζατε ότι...

  • Ο Βαγγέλης είναι τρανό παράδειγμα οτι η ελληνική αστυνομική Λογοτεχνία δεν υπολείπεται σε τίποτα της ξένης. Αρκεί να βάλεις τον ήρωα σου σε ξένο περιβάλλον κ θα τον προσέξουν.
    Δημήτρης Μαμαλούκας, συγγραφέας

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter