Φρόσω Φωτεινάκη

Σχετικά με τη Συγγραφέα

Φρόσω Φωτεινάκη

Η Φρόσω Φωτεινάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από όταν θυμάται τον εαυτό της τη συναρπάζει η ανθρώπινη ψυχή. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και στο μαγευτικό Εδιμβούργο ολοκλήρωσε την ψυχοθεραπευτική της εκπαίδευση. Η ενσυναίσθηση, η αυτοαγάπη και το αγκάλιασμα του εσωτερικού μας παιδιού αποτελούν τα θεμέλια του θεραπευτικού της έργου τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ τα παιδικά βιβλία που δημιουργεί στοχεύουν στο μεγάλωμα παιδιών που θα φροντίζουν και θα αγκαλιάζουν σφιχτά τον εαυτό, αναπτύσσοντας παράλληλα την ικανότητα να συμπονούν και να συνδέονται. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα βιβλίο για την ενσυναίσθηση. Είναι ένα βιβλίο-εργαλείο για να μεγαλώνουμε ανθρώπους που νοιάζονται και συνδέονται, για να καλλιεργούμε τη συναισθηματική ευφυΐα που αποτελεί το πιο βέβαιο όχημα προς την δημιουργία υγιών σχέσεων και προς την ευτυχία.

Γράψτε το σχόλιό σας

*Παρακαλούμε πολύ, να μην συμπεριλαμβάνονται emojis.

  • Ο χρήστης despina στις 23/11/2022 έγραψε:
    Ένα σπουδαίο παραμύθι, πολύ όμορφα γραμμένο, με, to the point εικονογράφιση, νιώθω πως θα μας πάει όλους πιο μπροστά. Όχι μόνο σαν μαμά, αλλά και σαν κορίτσι που είχαν παραβιαστείτα τα σωματικά μου όρια, σας ευχαριστώ. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Περισσότερα για την Συγγραφέα

Γνωρίζατε ότι...

  • Λατρεύει τον χορό και έχει παρακολουθήσει από μαθήματα παραδοσιακών χορών μέχρι μαθήματα σύγχρονου μοντέρνου χορού.
  • Έχει αλλεργία στις γάτες αλλά δεν αποχωρίζεται ποτέ την αγαπημένη της γάτα Tequila!
  • Είναι περήφανο μέλος της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Σύμπλευση», και ταξιδεύει στα ακριτικά και απομονωμένα νησιά της χώρας για να προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και ενήλικες αλλά και για να μοιράζεται πολύτιμο υλικό από τα βιβλία της.

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter