Γιώργος Πράτανος

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Γιώργος Πράτανος

Ο Γιώργος Πράτανος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Το 2002 ξεκινά από σύμπτωση τη δημοσιογραφική του καριέρα και ανακαλύπτει πως είναι το επάγγελμα που θα τον φέρει απέναντι σε ήρωες παντός τύπου και θα του δώσει την ευκαιρία να διηγηθεί την ιστορία τους. Το 2005 μετακομίζει στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στο About Thessaloniki, στο Μακεδονία TV, στο Alter, στο Down Town, στο Nitro, στο Vice, στο People… Σε ένα από τα ρεπορτάζ του γνώρισε την οικογένεια του Πάτροκλου Σταύρου, θετού γιου της Ελένης Καζαντζάκη, που αποτέλεσε και το ερέθισμα για να ερευνήσει πτυχές της ζωής και του έργου του πιο σπουδαίου Έλληνα στοχαστή της νεότερης Ελλάδας. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το βιβλίο του Ο ανεπιθύμητος νεκρός.

Γράψτε το σχόλιό σας

*Παρακαλούμε πολύ, να μην συμπεριλαμβάνονται emojis.

  • Ο χρήστης ΠΕΡΗ στις 16/12/2018 έγραψε:
    ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΛΊΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΊ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΟΛΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΜΈΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΉΘΕΛΕ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΌΤΕΙΝΑ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
  • Ο χρήστης Πολυξενη στις 01/10/2018 έγραψε:
    Ενα υπέροχο βιβλιο, ενα υπέροχο ταξίδι στο παρελθόν, μια ιστορια συγκλονιστική. Η καθηλωτική γραφή του συγγραφέα, ποτε με ένταση, ποτε με χιουμορ, αλλα πάντα με τρυφερότητα, δίνει στον αναγνώστη την αισθηση του αυτόπτη μάρτυρα. ΜΠΡΑΒΟ!

Εγγραφή στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, νέες κυκλοφορίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάντε εγγραφή στο newsletter