Δωρεάν Μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής από 20€
Δωρεάν Μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής από 20€
Κατηγορία: Ελληνικά βιβλία για παιδιά 4-7 ετών
Χρυσή Λίστα Elniplex 2026
Οι γεμάτες ζεστασιά ζωγραφιές της Ρελάκη, με μικρά κλεισίματα του ματιού, ζωντανές και ελκυστικές, συνοδεύουν αρμονικά την κλιμακωτή αφήγηση.
Πελιώ Παπαδιά, parentstories.gr
Όμορφη αφήγηση, ρυθμική, με κλιμάκωση, όπου ο σκίουρος αναζητά ποιος κρύβεται πίσω από τις απανωτές εκπλήξεις αγάπης που λαμβάνει. Η συγγραφέας Βάνα Μαυρίδου υψώνει την αγάπη στον θρόνο της ως μέγιστο συναίσθημα, έκφραση και τρόπο ζωής, ανεξαρτήτως την ταυτότητά της, τον αποστολέα, τον εκφραστή της.
Απόστολος Πάππος, elniplex.com
Η Βάνα Μαυρίδου έγραψε μια τρυφερή ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά από 4 ετών και πάνω πώς είναι να νιώθεις την αγάπη κάποιου και πόσο θετικά συναισθήματα σου γεννάει κάτι τέτοιο. [...] Η εικονογράφηση της Αγγελικής Ρελάκη είναι υπέροχη και απολαυστική, με λεπτομέρειες που θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών και με ποικίλες οπτικές γωνίες.
Πάνος Τουρλής, tovivlio.net